DEO haalt oud papier op

Voetbalvereniging DEO haalt op zaterdag 23 december oud papier op in de de Dijkhoek en de Heure.
Bewoners worden verzocht het papier ’s morgens gebundeld of in dozen aan de weg te zetten.  De oud-papierophalers wijzen er op dat het papier vanaf 8.30 uur wordt opgehaald.

Aangezien de oud papieropbrengsten van wezenlijk belang zijn, hoopt DEO dat u het papier voor hen wilt bewaren. Het oud papier zal in het vervolg, zoals voor corona gebruikelijk, weer iedere laatste zaterdag van de maand aan de weg opgehaald worden in de Dijkhoek en de Heure.
Lukt het niet om het papier te bewaren dan is er de mogelijkheid om het zelf te brengen naar de papiercontainer bij Buitencentrum Kerkemeijer aan de Ruurloseweg 51  (linkerzijde op de parkeerplaats, zie foto).

Oorspronkelijk nieuwsbericht: 20 februari:
Voor het ophalen van het oud papier in de Dijkhoek en Heure zijn De Diekhookse Klumpkes en v.v. DEO vanaf dit jaar een samenwerking aangegaan.
Er is besloten de inzameling van oud papier in de maand februari nog niet door te laten gaan. Dit in verband met de huidige ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus en de veiligheid van de vrijwilligers die het oud papier inzamelen. Als de regelgeving in verband met de coronacrisis het toelaat, zal vanaf zaterdag 27 maart het oud papier in de Dijkhoek en Heure op toerbeurt  worden opgehaald door leden van DEO 3, DEO 4 en DEO 35+.

Aangezien de oud papieropbrengsten van wezenlijk belang zijn, hopen we dat u het papier voor ons wilt bewaren. Lukt het niet om het papier te bewaren, gooit u het papier dan niet in de grijze container, maar breng het naar de papiercontainer bij Buitencentrum Kerkemeijer aan de linkerzijde op de parkeerplaats. Als de container vol is wilt u het dan een andere keer brengen? Alvast bedankt!

Onze excuses voor de overlast. We hopen op uw begrip voor de situatie.

Bestuur en ”oud-papierteam” v.v. DEO

Contactgegevens: info@vvdeo.nl

Ronald Schutte: 06-12964656