31 maart- 1 april 2023

Tomeloze inzet leidt tot topverkoop DEO eieractie

Mede door de fantastische inzet van alle DEO jeugdteams met leiders, ouders en andere vrijwilligers zijn er dit weekend ruim 18.000 scharreleieren aan de man gebracht.
De organisatie van de DEO eieractie mag daarom met recht zeggen dat deze editie, ondanks het matige weer, meer dan geslaagd was.

Al met al een schitterend resultaat om trots op te zijn! Iedereen ontzettend bedankt voor de getoonde inzet en betrokkenheid bij de verkoop. Na afloop een welverdiend patatje voor alle jeugdleden in de kantine!

Vrijdag
Afgelopen vrijdag was het de beurt aan de jongens en meiden van DEO JO13 t/m JO19. Zij gingen o.a. naar de wijken Elbrink, Nieuwboer, Hambroek, de Koppel en het centrum om daar zoveel mogelijk eieren te verkopen. En dat is gelukt: “Er ontstond zelfs een kleine file met een spontane drive thru in de Emmastraat”, aldus fotograaf Jaime Lebbink.

DEO eieractie 2023 nieuwsbericht

Het Paasweekend staat alweer bijna voor de deur, dus dat betekent dat voetbalvereniging DEO zich weer opmaakt voor haar jaarlijkse eieractie. Op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april (het weekend voor Pasen) zullen de jeugdleden van de vereniging weer langs de deuren gaan met kakelverse scharreleieren.

Jeugdafdeling
De opbrengst van de actie komt volledig ten goede aan de DEO jeugdafdeling. Zo worden vanuit de opbrengsten onder meer voetbalkampen en andere activiteiten bekostigd. Ook wordt de opbrengst aangewend voor nieuwe materialen, zoals voetbaldoeltjes, ballen en hesjes. De vereniging hoopt dan ook dat Borculo en omstreken weer massaal ‘Diekhookse’eitjes inslaat, die dan met Pasen goed van pas komen!
Mensen die geen contant geld in huis hebben kunnen ook dit jaar met de mobiele telefoon een QR code scannen, zodat de betaling direct online wordt geregeld.

Kantine
Ook is er de mogelijkheid om vrijdagavond 31 maart of zaterdag 1 april in de kantine je doosje(s) eieren aan te schaffen.

Wijkindeling met de verwachte looptijden

Meer informatie over o.a. het wijkenschema en de verwachte tijden vind je hieronder in de tabel en het bijgevoegde PDF bestand met de exacte straten per wijk.