8 en 9 april 2022

Tosca van MO17 verkoopt in haar eentje bijna 1000 eieren

Wij zijn uiteraard zeer dankbaar voor de bijdrage van álle DEO jeugdleden en vrijwilligers het afgelopen weekend tijdens de eieractie 2022. Toch willen we de eier-verkoop van Tosca, speelster van DEO MO17, er nog even uitlichten. Zij heeft het netwerk van haar moeder gebruikt toen ze hoorde van de eierverkoopactie. Ze heeft ruim van te voren de mensen een bericht gestuurd en via Whatsapp op de hoogte gesteld van de jeugdactie. Naast winkeliers kent haar moeder veel andere mensen die gretig doosjes eieren hebben afgenomen. Trots dat ze was overhandigde Tosca afgelopen zaterdag in de kantine aan voorzitter Andre Baks haar ingezamelde bedrag van maar liefst € 391,- ! Dat kom neer op bijna 1000 verkochte eieren.

De eindbalans na twee dagen eierverkoop

Na twee dagen eierverkoop kunnen we de balans opmaken. Wat een saamhorigheid hebben we als vereniging tentoongespreid. En wat een bereidwilligheid bij de inwoners van Borculo om doosjes eieren te kopen of zomaar een donatie te doen ten bate van onze jeugd. Op enkele kratten na waren we “uitverkocht”: maar liefst 20.000 eieren werden dit weekend aan de man gebracht! En dit alles door de tomeloze inzet van alle DEO jeugdteams, leiders, trainers maar zeker ook vele ouders! Heel hartelijk dank. Samen hebben we dit maar mooi even gefixt.
Voor straks tijdens de Paasdagen, eet smakelijk namens v.v. DEO!

Dag 1: DEO jeugdactie: de kop is eraf!

De kop is eraf! DEO eieractie 2022 is begonnen. Vrijdagavond was het o.a. de beurt aan de jongens van DEO JO15. Zij gingen naar wijk Nieuwboer en de Oostenrijkse buurt om daar zoveel mogelijk eieren te verkopen. En dat is gelukt: “Het liep lekker”, was een veel gehoorde uitspraak, aldus fotograaf Jaime Lebbink. Alle kopers van vrijdag heel hartelijk dank en wellicht tot zaterdag in één van de andere wijken van Borculo en omstreken.

Oorspronkelijk nieuwsbericht:
DEO eieractie een week voor Pasen

Het Paasweekend staat alweer bijna voor de deur, dus dat betekent dat voetbalvereniging DEO zich weer opmaakt voor haar jaarlijkse eieractie.
Op vrijdag 8 april en zaterdag 9 april (het weekend voor Pasen) zullen de (jeugd)leden van de vereniging weer langs de deuren gaan met kakelverse eieren.
De opbrengst van de actie komt volledig ten goede aan de jeugdafdeling. Zo worden vanuit de opbrengsten onder meer voetbalkampen en andere activiteiten bekostigd. Ook wordt de opbrengst aangewend voor nieuwe materialen, zoals voetbaldoeltjes, ballen en hesjes. De vereniging hoopt dan ook dat Borculo en omstreken weer massaal ‘Diekhookse’ eitjes inslaat, die dan met Pasen goed van pas komen!

Zoals jullie kunnen lezen gaan we weer traditioneel huis-aan-huis eieren verkopen maar de jeugdleden mogen ook familie, vrienden en bekenden buiten Borculo benaderen. Stimuleren van zoveel mogelijk verkoop van eieren juichen wij natuurlijk alleen maar toe. Deze verkochte eieren zou je dan op vrijdagavond of zaterdag kunnen afrekenen en dan zelf op eigen initiatief rond brengen.

Een hele organisatie maar met ons allen een paar uurtjes samen verkopen levert heel wat op voor de jeugdafdeling van v.v. DEO.
Wij rekenen daarom op jullie bijdrage/inzet en willen jullie hier alvast heel hartelijke voor bedanken!

Prijzen:
1 doosje eieren (10 stuks): € 4,-
2 dozen € 8,-
3 dozen € 11,- ACTIE!!
4 dozen € 14,-
5 dozen € 17,-
etc.

Voor vragen:
Wim Markink: 06-30504264Raban Ernst: 06-14846244

Wijkenschema 2022

Straatnamen wijken met verwachte looptijden

Geen contant geld in huis? Scan dan de QR code!