7 maart 2022

DEO dames nog ongeslagen in het nieuwe jaar

Na de afgelopen 2 wedstrijden de punten mee naar Borculo genomen te hebben, stond gisteren voor DEO VR1 de wedstrijd tegen Vios/Grol VR3 op het programma. Om 12 uur werd er onder een heerlijk warm lente zonnetje afgetrapt. Met meerdere toeschouwers langs de lijn, maar ook vanuit huis een quarantainesupporter.
Na 5 minuten rondde Emma Dijkman een keurige solo af met een mooie goal in de linkeronderhoek, 1-0.
Enkele minuten later was het weer raak, helaas aan de verkeerde kant… 1-1. Dit bleef het tot 5 minuten voor rust. DEO speelde rustig, combineerde goed en creeërde kansen. Helaas zonder resultaat.
In de 43ste minuut werd Ginny binnen de zestien naar beneden gehaald: penalty voor DEO. Iris Tragter, de topscoorder, schoot deze feilloos binnen, 2-1.
Helaas viel vlak voor rust de 2-2. Met deze stand gingen we aan de thee om weer even op te peppen.
Na de rust gingen de dames door waar ze mee bezig waren, goed voetballen, combineren en kansen creeëren. In de 60ste minuut prikte Iris de bal keurig in de hoek. Even later was het weer raak voor Iris; een schot van randje 16 vloog over de keeper, 4-2.
Nog 20 minuten op de klok. Iris had de 5-2 kunnen maken, maar schoot de bal hoog over. Nog enkele kansen werden gecreeërd maar de stand bleef 4-2.
3 wedstrijden achter elkaar, 9 punten! 🙌🏼