10 november 2021

Een mengelmoes van oudste spelende leden met vele (onbenutte) talenten

Het 4e team is al jarenlang een mengelmoes van DEO’s oudste spelende leden met vele (onbenutte) talenten en een onverbiddelijke inzet.
Hun teamspirit maakt dat ze een geduchte tegenstander kunnen zijn en de 3e helft is zeker niet de slechtste helft…
Naast een harde kern vaste spelers kan het team van leider Andre van Ooijen regelmatig beroep doen op vele “herintreders” die ze in geval van nood zeer verdienstelijk kunnen aanvullen.
Dus ben je 40+ en zoek je nog een team waarin je jou kwaliteiten op zondagochtend wilt tonen, je bent van harte welkom!!

Eerste verlies van dit seizoen
DEO 4 – Bredevoort 4: 2-4

Afgelopen zondag mochten we aantreden tegen een nieuwe tegenstander in onze competitie. De KNVB vond het nodig om de oudjes in een competitie met 14 teams in te delen, daar waar 11 tegenstanders al meer dan voldoende is voor onze 40+ ers.

Maar goed, op zich ook wel weer een keer leuk om wat nieuwe gezichten tegenover je te zien.

Onze selectie was weer aardig uitgedund, door enkele blessures en afwezigheid door werk.

De strijd ging gelijkwaardig op, tot het moment dat Bredevoort uit het niets wist te scoren. Een vrije trap werd met miscommunicatie en veel vriendelijkheid niet verdedigd en viel plots bij de 2e paal binnen, 0-1. Uiteraard niets aan het handje, lekker door voetballen…

Nog een vrije trap werd met miscommunicatie en veel vriendelijkheid niet verdedigd en viel plots bij de 2e paal binnen, 0-2. OEPS, hadden we dat al niet eerder gehad?? Maar nu moeten we dus aan de bak.

Gelukkig hebben we dan nog Chris de R. die een mooie voorzet van Wilco beheerst binnen tikt, het blijkt dan toch dat zo’n mayo (of maillot) deze man fitter maakt. 1-2. We hebben de smaak nu te pakken en door!!

Helaas werd het kort voor rust 1-3 een schitterende aanval van Bredevoort werd nog mooier ingetikt. Niets aan te doen, thee!!!

De 2e helft was wederom gelijkwaardig, al Bredevoort speelde wel met 10 man. We deden er alles aan om toch nog te scoren, maar het zat ons niet mee. 2* werd de lat geraakt en een bal suisde nog rakelings langs de kruising. Een spaarzame tegenaanval werd dan wel weer beheerst binnen geschoven, na een mooie assist van Peter. Met veel pijn en moeite stonden we dus toch met 1-4 achter, wat een tegenvaller. In het laatste deel wist Patrick nog een keer te scoren, waardoor de eindstand op 2-4 kwam. Een leuke wedstrijd, een leuke tegenstander, maar geen punten dit keer. Wel weer 2 geblesseerden erbij, maar onze hersteltijd is dit keer 2 weken. Dan zal toch iedereen wel weer fit zijn?? We kijken weer uit naar de volgende zondag.

Gr. Patrick