DEO 1 weet ook tegen KSV wederom niet te winnen

DEO maakt het de tegenstander KSV uit Vragender afgelopen zondag niet moeilijk. Door een inschattingsfout en een makkelijk gegeven penalty stond het eerste elftal al binnen een kwartier met 0-2 achter. KSV wist ook niet wat het overkwam. Zonder dat zij zelf vol gas hoefden te geven, kregen zij de doelpunten in de schoot geworpen door individuele fouten. Vijf minuten voor rust kregen zij de 0-3 op een presenteerblaadje en niet lang daarna werd het zelfs 0-4. Heel jammer, omdat DEO op deze manier geen enkel moment in de wedstrijd kon komen. Op slag van rust maakte good-old Mark Tackenkamp de 1-4. Met deze stand ging DEO naar de thee. De wedstrijd was als gespeeld na 45 minuten….
Na de rust, moest het gebeuren. Snel een goal maken dat was het doel, maar dat mocht niet lukken. De tweede helft zag er in ieder geval voetballend beter uit. Zonder echt gevaarlijk te worden, kon er wat meer gevoetbald worden. Wat wel bleef was slordige passes en veel onnodig balverlies. KSV scoorde een kwartier voor tijd de 1-5. Het laatste kwartier werden de ploegen niet echt gevaarlijk meer.
Een verdiende overwinning voor KSV, maar het wrange blijft wel dat DEO wederom met grote cijfers verloor, zonder dat het weggespeeld is. Het zit er echt wel in, hebben ze in de voorbereiding ook laten zien, maar op dit moment loopt het nog niet.
Tygo Huurneman en Joris Wegen genoten als pupil van de week ondanks de nederlaag van de gezellige voetbalmiddag en kregen na afloop uiteraard beide weer een gesigneerde DEO bal mee naar huis.
Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Erix uit Lievelde, wederom een pittige tegenstander.
(foto’s Jaime Lebbink)