DEO 1 verliest ook tweede competitieduel

Nadat DEO gistermiddag in de uitwedstrijd tegen Meddo via Mark Tackenkamp op voorsprong kwam, maakte Meddo binnen de minuut een tegengoal. Hierdoor stond het weer gelijk: 1-1. Vijf minuten na de gelijkmaker scoorde Meddo de 2-1. Na de 2-1 miste DEO nog een grote kans, helaas werd de paal geraakt. Hiermee werd er gerust met een 2-1 achterstand.
Na de thee kwamen de mannen van Mick Hermsen beter uit de startblokken. Dit resulteerde niet direct in gevaarlijke kansen, maar DEO kon goed partij geven. Meddo speelde het goed uit, veelal vanuit de omschakeling werden zij gevaarlijk. Vooral de vleugels van Meddo waren snel en goed en de spitsen werden tot op zekere hoogte uitgeschakeld door de verdediging. Toch maakte Meddo de 3-1, wederom vanuit een omschakel moment.
Kort na de 3-1 scoorden zij de 4-1, toen was de wedstrijd definitief over.
Al met al een verdiende overwinning van Meddo, zij profiteerden optimaal van de foutjes die DEO maakte. DEO eindigde overigens met 9 man, nadat Daan Philippens 10 minuten voor tijd geblesseerd het veld moest verlaten, raakte het twee minuten daarna ook Desley Obbink kwijt.
Gelukkig scoorde Meddo niet meer.
Twee gespeeld en nul punten. Niet het begin die men had gehoopt, maar vertrouwen blijven houden zodat het het goed gaat komen.