13 december 2022

Alle (sponsor) acties OVM DEO loop 2022 op een rij

Op zaterdag 17 december 2022 zal de 41e editie van dit jaarlijkse hardloopfestijn weer plaatsvinden. De OVM-DEOloop is een echte crossloop met een uitdagend en grotendeels onverhard parcours. De routes leiden je slingerend over de bospaden, langs de heidevelden en de nieuw aangelegde natuur in de Dijkhoek. Hieronder vind je alle (sponsor)acties die de organisatie dit jaar heeft bedacht.

Nederlands kampioen Niek Heldoorn aan start OVM DEO loop

Dat de OVM-DEOLOOP voor alle types hardloper interessant is, horen we wel vaker. De deelnemers komen soms zelfs uit het buitenland.
Dit jaar hebben we zelfs een Nederlands kampioen aan de start staan. Niek Heldoorn, Nederlands kampioen triatlon en 2e op het Europees Kampioenschap afgelopen jaar, loopt zaterdag mee met de 12.7 km. Heldoorn wordt gesponsord door onze sponsor WOEST Sport.
Een mooie gelegenheid dus om je te meten met een Nederlands kampioen!

Sportieve werkgevers opgelet!

Vitaliteit wordt binnen bedrijven belangrijker. Steeds meer bedrijven bieden daarom hun werknemers de mogelijkheid om, tegen gereduceerd tarief, te sporten.
De OVM DEO loop 2022 biedt dit jaar voor het eerst de mogelijkheid dat bedrijven de deelname van hun werknemers aan de OVM DEO loop voor hun rekening nemen. Heb je als ondernemer interesse om het deelnamegeld van je medewerkers te betalen en daarmee fitte werknemers te bevorderen?
Neem dan contact op met Bas Dibbelink via 06-16916144 of deoloop@vvdeo.nl voor de voorwaarden!

DEO trail run wordt drop-off trail

De organisatie van de OVM DEO loop heeft besloten om de lopers van de trail run zaterdag 17 december met een bus weg te brengen naar Warnsveld (40 km) en ergens tussen Lochem en Zutphen voor de 25 km trail. Voorlopige vertrektijd van de bus is 9.45 uur. Kosten busvervoer zijn inbegrepen bij inschrijfgeld, er zijn dus geen extra kosten aan verbonden. Starttijden van de trailrun zijn veranderd in vertrektijd bus om 9.45 uur.
Start 40 km zal rond 10.15 uur plaatsvinden en van 25 km rond 10.30 uur op desbetreffende locatie.
Er wordt gewoon gefinisht op sportpark Dijkhoek bij DEO.

Extra prijzen bij OVM DEO LOOP

Zoals elk jaar hebben we voor de winnaars in de verschillende (competatieve) afstandsklassen een mooie prijs geregeld. Dit jaar hebben we extra prijzen voor de trailrun en de fitwalk.
Via onze sponsor WOEST Sport mogen we 2 paar Saucony trailrunschoenen verloten; eentje voor deelnemers aan de beide trailruns en eentje voor de deelnemers aan de fitwalk o.l.v. Bewegen met Michelle.
Heb je je nog niet opgegeven? Doe dat dan snel via www.vvdeo.nl/deoloop

Doe jij al mee met je team tijdens OVM DEO loop?

Speciaal voor de DEO jeugd heeft de organisatie dit jaar een leuke actie.
Het team dat met (relatief) de meeste leden meedoet aan de OVM DEO loop 2022, mag zowel kidsrun zijn als één van de andere afstanden, wint, met het team, een bezoekje aan Hof van Eckberge! Wat je met je team daar gaat doen, mag je met je leiders zelf bepalen. Spelen en de dieren bekijken kan, maar je kunt ook kiezen voor een uur bowlen of een rondje lasergame.
Geef je (team) dan ook snel op, deelname is voor DEO leden gratis!
Opgeven kan via de mail deoloop@vvdeo.nl of via Bas Dibbelink 06-16916144

Prijzen voor jongste en oudste deelnemer OVM DEO LOOP

De OVM-DEOLOOP is vooral een leuke recreatieve crossloop, waarin veel lokale en regionale lopers genieten van de omgeving. Voor de winnaars is er elk jaar een leuke prijs, maar het merendeel loopt niet mee voor de hoofdprijs.
Onze sponsor PLUS Borculo ondersteunt de OVM-DEOLOOP niet alleen met een traktatie voor de deelnemers na afloop, maar heeft ook nog eens een prijs beschikbaar gesteld aan de jongste en oudste deelnemer.
Heb je je nog niet opgegeven? Dat kan nog tot vrijdagavond 23.59 uur.
Op zaterdag zelf is geen mogelijkheid meer om in te schrijven! Meer info via www.vvdeo.nl/deoloop

Meer info en aanmelden OVM DEO loop via onderstaande link