22 en 23 maart 2024

DEO eieractie 2024

Een weekend voor Pasen betekent dat voetbalvereniging DEO zich weer opmaakt voor haar jaarlijkse eieractie.
Op vrijdag 22 maart en zaterdag 23 maart (het weekend voor Pasen) zullen de (jeugd)leden van de vereniging weer langs de deuren gaan met kakelverse eieren.
De opbrengst van de actie komt volledig ten goede aan de jeugdafdeling. Zo worden vanuit de opbrengsten onder meer voetbalkampen en andere activiteiten bekostigd. Ook wordt de opbrengst aangewend voor nieuwe materialen, zoals voetbaldoeltjes, ballen en hesjes. De vereniging hoopt dan ook dat Borculo en omstreken weer massaal ‘Diekhookse’ eitjes inslaat, die dan met Pasen goed van pas komen!

Zoals jullie kunnen lezen gaan we weer traditioneel huis-aan-huis eieren verkopen maar de jeugdleden mogen ook familie, vrienden en bekenden buiten Borculo benaderen. Stimuleren van zoveel mogelijk verkoop van eieren juichen wij natuurlijk alleen maar toe. Deze verkochte eieren zou je dan op vrijdagavond of zaterdag kunnen afrekenen en dan zelf op eigen initiatief rond brengen.

Een hele organisatie maar met ons allen een paar uurtjes samen verkopen levert heel wat op voor de jeugdafdeling van v.v. DEO.
Wij rekenen daarom op de bijdrage/inzet van de jeugdleiders en trainers met hulp van ouders en willen jullie hier alvast heel hartelijke voor bedanken!

De planning:
Vrijdagavond 22 maart start de eierverkoop rond 18:00 uur in de wijken:Noord 1, Noord 2 (Elbrink 1), Oostenrijkse buurt, Hambroek 1 en 2, Centrum 1 en 2 en Koppel 1 en 4.Zaterdag ochtend 23 maart start de verkoop in de onderstaande wijken rond 10:00 uur:De Maat, Industrie, Dijkhoek en Leostichting 1 en 2, Heure, Schollenkamp, Flats componist/Andriessenhuis, Nieuwboer, Elbrink 2.Zaterdagmiddag start de verkoop in de wijken rond 13:30 uurKoppel 3 en 2 en eventuele niet afgemaakte wijken.

Voor vragen:
Wim Markink: 06-30504264Raban Ernst: 06-14846244

Wijkindeling vrijdagavond 22 maart

Wijkindeling zaterdag 23 maart

Prijzen van de eieren