Omdat de velden eind januari onbespeelbaar waren verklaard kregen we de aanbieding om onze conditie op peil te houden/krijgen tijdens een avondje  sporten in de sportschool bij Bodycheck aan de Oude Nettelhorsterweg. 17 jongemannen van de selectie van DEO gaven gehoor aan deze uitnodiging.

Lekker aan de gewichten hangen en stoer doen was er helaas niet bij.
Onder leiding van de fanatieke John kregen we een groepsles.
Na een korte (vermoeiende) warming up begon het echte werk. Meerdere oefeningen in groepsvorming zoals opdrukken, site-ups en nog wat vreemde benamingen voor het afmatten van mensen passeerden de revue.
Na enkele opmerkingen dat voetbal toch echt een balsport is kwam er dan toch nog een bal aan te pas. Maar deze mocht niet met de voeten beroerd worden.

Na ruim een uur was iederen uitgeput en zat de workout erop. Daarna een warme douche en voor sommige nog een kwartiertje in de sauna en toen keek iedereen toch wel met een voldaan terug op de avond. 

Al met al een leuke sportieve avond met een speciale dank aan John en Bodycheck. Met een kopje koffie en een stukje (ontbijt) koek werd de avond afgesloten.

Dat enkele personen met behulp van de plaatselijke thuiszorg uit bed gehaald moesten worden de dagen daarna mocht de pret ook niet drukken.

Bodycheck bedankt voor de sportieve en gezellige avond!

DEO selectie