Hallo allemaal,

Voor bijna alle teams is het na dit weekend gebeurd, dan zet de KNVB (en DEO dus ook) de winterstop in. Het jeugdbestuur heeft voor de jeugd van v.v. DEO enkele winteractiviteiten georganiseerd.
Hierbij het winterprogramma, met aanvullende informatie voor de verschillende activiteiten, te weten:

13-12-2018 Jaarlijkse snerttraining DEO jeugd

De snerttraining voor de DEO jeugd vindt dit jaar plaats op donderdagavond 13 december en zal verzorgd worden door veel vrijwilligers en enkele DEO selectie spelers en DEO dames. De trainer van het 1ste elftal, Christian Diepenbroek, zet samen met de organisatie een gevarieerd parcours uit. Zie verdere informatie binnenkort op onze website.

15-12-2018 OVM DEO Loop

Op zaterdag 15 december vindt de jaarlijkse OVM DEO-loop weer plaats. Start en finish van de 38ste editie van de OVM DEO-loop zijn bij het sportcomplex van voetbalvereniging DEO aan de Platvoetsdijk te Borculo. Via de website kunnen jullie je opgeven, individueel of als team: https://vvdeo.nl/agenda/ovm-deo-loop-2018/

15-12-2018 DEO JO17 FEESTAVOND

Zoals in de agenda op de website te lezen is, organiseert het team JO-17 op zaterdag 15 december een feestavond in de kantine van DEO. Graag zouden wij jullie allemaal willen uitnodigen voor deze gezellige avond. Meer info: https://vvdeo.nl/agenda/deo-feestavond/

29-12-2018 BERKELLAND ZAALVOETBALTOERNOOI

Dit is een zaalvoetbaltoernooi voor de JO7/8, JO9/JO10, JO11/12, JO13, JO15 en MO13/15 teams waaraan DEO meedoet samen met de verenigingen Reunie/GSV ’63, DEC (EGVV) en Haarlo/Noordijk. Dit jaar wordt dit toernooi gehouden op zaterdag 29 december. Het vindt plaats in de Pickerhal, Kerkstraat 28 in Eibergen.
Bij alle teams in de verschillende poules is het de bedoeling dat de spelers gemixt worden zodat er gelijkwaardige teams ontstaan, zie onderstaand overzicht.
De volgende teams van DEO zullen meedoen:
JO7 & 8 met 2 teams, JO9/10 met 4 teams, JO11/12 met 3 teams, JO13 met 3 teams,
JO15 met 5 teams en MO13/15 met 2 teams.

  • JO 7/8 en JO 9/10 teams: 6 spelers per team in het veld.
  • JO 11/12, JO 13, JO 15 en MO 13/15 teams: 5 spelers per team in het veld.

De aanvangstijden zijn als volgt:

Zie officieel bericht per mail t.z.t. i.v.m. aanvullende informatie omtrent het toernooi.
Adres: Pickerhal Eibergen, Kerkstraat 28 in Eibergen.

Februari – Maart 2019 ZAAL SCHOOL NOORD

Tijdens de maanden februari en maart heeft DEO voor de mini’s en JO 7,8 en 9 teams de zaal bij school Noord gehuurd.
Let op! Hiervoor is er binnen DEO één sleutel aanwezig welke door de leiders van het eerste team op de zaterdag meegenomen moet worden en door het laatste team kan het dan weer overgedragen worden aan het eerst volgende team op de zaterdag erop.


Adres:   Gymzaal School Noord, Heer Rudolfstraat 1 te Borculo

Februari – Maart 2019 WALTAKKE (alle teams)

Om tijdens de wintermaanden nog een keer binnen te kunnen trainen heeft DEO de Waltakke afgehuurd.  Dit is een ingepast trainingsprogramma, het is dus wel de bedoeling dat teams zich bij de Waltakke op de dag en tijd melden. Als een team te weinig spelers heeft dan is het vrij om een ander team te benaderen in het uur dat voor hen gereserveerd is.
Denk eraan: het is wel binnen maar in een soort schuur dus warme kleding aan is verstandig en gewoon voetbalschoenen mee! Er is een omkleedruimte op locatie aanwezig.

EEN ZELF TE PLANNEN ACTIVITEIT

Naast bovenstaande activiteiten kun je met je team ook nog een activiteit buiten het voetbal organiseren in de wintermaanden, hiervoor wordt een vergoeding van € 5,- per speler beschikbaar gesteld door de v.v. DEO.

Veel plezier namens het Jeugdbestuur,

Raban Ernst
Jeugdbestuur v.v. DEO
06-14846244 / [email protected]