Hallo dames en heren leiders/trainers, 

Voor alle teams is het eventjes gebeurd, de KNVB heeft de winterstop ingepland.
Het jeugdbestuur heeft voor de jeugd van v.v. DEO enkele winteractiviteiten georganiseerd en er staan nog wat aanverwante activiteiten in de agenda.
Dit winterprogramma vind je hieronder. Kijk voor jouw team even na waar je staat ingepland zodat je de activiteit niet mist. 
Daarnaast hebben wij een nieuwe activiteit op 1 februari 2020, verdere informatie omtrent deze activiteit volgt.

Nieuwjaarsreceptie
Datum: 5 januari 2020
Tijd: 14:30 – 18:30 uur
Om het nieuwe jaar weer goed in te gaan organiseert DEO op zondag 5 januari 2020 de nieuwjaarsreceptie. Traditioneel wordt er om 13:30 uur begonnen met een wedstrijd tussen DEO oud en DEO ‘jong’ bestaande uit spelers van de huidige selectie. Aanvang voor spelers is 13.00 uur. Opgave voor de wedstrijd bij selectietrainer Christiaan Diepenbroek of je leider!
Ook de lagere elftallen zullen, bij genoeg animo, onderling een partijtje spelen deze voormiddag.
Overige leden, sponsoren en belangstellenden zijn van harte welkom om deze wedstrijd(en) te bekijken maar worden sowieso vanaf 14:30 uur uitgenodigd om elkaar een voorspoedig 2020 te wensen. Net als vorig seizoen worden de DEO jubilarissen van het afgelopen jaar nu tijdens deze nieuwjaarsreceptie gehuldigd. Het kantinepersoneel zal zorgen voor appelflappen in overvloed en een drankje op zijn tijd….

Winteractiviteit De Waltakke en Zaal Noord
Datum en tijd volgens onderstaand schema.
In januari en februari hebben we voor onze jeugdleden weer De Waltakke en zaal Noord afgehuurd. Zo kunnen jullie in de winterperiode een keer binnen trainen. Dit is een ingepast trainingsprogramma, het is dus wel de bedoeling dat jullie als team je bij De Waltakke op de dag en tijd melden. Als je te weinig spelers hebt dan ben je vrij om een ander team te benaderen in het uur dat voor jullie team gereserveerd is. Vaak worden er onderlinge toernooitjes gedaan. Mocht je team onverwacht toch niet kunnen dan ontvangen wij graag een seintje zodat een ander team nog een extra mogelijkheid kunnen aanbieden.
Denk er wel aan: het is wel binnen maar in een soort schuur dus warme kleding aan is verstandig en gewoon voetbalschoenen mee! Er is een omkleedruimte op locatie aanwezig.
Adres: De Waltakke, Boksbeekweg 7, 7241 PH Lochem
Adres: Zaal Noord, Heer Rudolfstraat 1 te Borculo

Het berkelland zaalvoetbaltoernooi (in de Pickerhal te Eibergen)
Dit is helaas geen activiteit meer in de winter. Uiteindelijk hadden alleen v.v. DEO en Reünie-GSV nog interesse om het toernooi te organiseren. De andere verenigingen hadden geen opvolging. Dit heeft ons doen besluiten deze activiteit niet meer te organiseren.

Winteractiviteit v.v. DEO, BZC Waterpolo & ’t Timpke
Datum: 1 februari 2020
Tijd: 9.00 – 15:30 uur
De winteractiviteit van 2020, misschien heb je al iets gehoord in de wandelgangen maar deze activiteit is in het leven gekomen voor het budget wat v.v. DEO altijd ter beschikking stelde om in de winter iets leuks te doen met je team. De €5,- voor een activiteit komt dan ook te vervallen. Wij als jeugdbestuur vonden het een leuk idee om van dat budget iets gezamenlijks voor al onze jeugdleden te organiseren en hier is deze activiteit uit voort gekomen. Het jeugdbestuur, de activiteiten commissie, BZC en ‘t Timpke zijn al een tijdje bezig met het organiseren van deze winteractiviteit. Dit begint een leuke vorm aan te nemen en wij willen jullie nu al vast op de hoogte stellen. Wij gaan op 1 februari ’t Timpke volledig gebruiken voor onze winteractiviteit; we gaan in parcours vorm de zaal, de squashbaan en het zwembad gebruiken. Dit zal in groepen gebeuren en ook zullen de jeugdleden van BZC hier aan deelnemen (gemengd met de jeugdleden van vv DEO). Eigenlijk zou 1 februari de eerste competitie wedstrijd zijn na de winterstop maar het jeugdbestuur heeft besloten om voor deze dag een algehele baaldag aan te vragen en deze is door de KNVB goedgekeurd. Wij verwachten dan ook dat jullie team (incl. leiding) aanwezig zullen zijn op deze leuke ochtend/middag. Houd voor nu in ieder geval rekening met een ochtend en middag programma.
– In de ochtend van +/- 10.00 – 12.30 uur zal de jeugd t/m JO12 aanwezig zijn. – In de middag van +/- 13.30 – 15.30 uur zal de jeugd boven de JO12 aanwezig zijn.
Mocht je als ouders/verzorgers willen helpen die ochtend of middag, graag zelfs! Laat het dan even weten (mail naar [email protected]).
Uiteraard is iedereen ook van harte uitgenodigd om te komen kijken / aanmoedigen. Verdere informatie volgt natuurlijk zo spoedig mogelijk!

v.v. DEO Snerttraining – 10 jarig jubileum (reeds geweest)
Met medewerking van gast-speler Graafschap JO-19
Datum: 12 december 2019
Tijd: 17.30 uur tot 19.00 uur
Zoals bij velen van jullie wel bekend staat de laatste training van het jaar bekend om de SNERT training. Dit jaar het 10 jarig jubileum! Traditioneel sluiten we dan het najaars-seizoen met ons allen af met een parcours voor DEO jeugd t/m JO12. Maar dat niet alleen! Ook nodigen we alle ouders, broers/zussen, opa’s/oma’s en verzorgers uit voor deze avond. Zij mogen hun kinderen aanmoedigen en eventueel naast hun de velden op. Alleen het parcours is bestemd voor de spelers en speelsters. Voor de ouders is er tijdens het parcours tijd voor een gratis kop snert verkrijgbaar in de kantine. Als het parcours is afgelopen (douchen is niet verplicht) gaan we naar de kantine waar alle kinderen kunnen genieten van een bakje patat met een kleine snack erbij. Bij weggaan ligt er voor elke speler/speelster een diploma klaar. VERGEET JE NIET OP TE

CLUBHELD VAN HET JAAR – AWARD UITREIKING (reeds geweest)
Datum: 17 December 2019
Yes…. !!! Onze Mooders (Rianne) is de nummer 1 van de gemeente geworden en staat in de top 3 van de provincie . Op 10 december wordt bekend gemaakt of ze kans maakt op de winst bij de provincie. Op 17 december is de feestelijke Award Uitreiking. Op deze avond komen alle provinciewinnaars bij elkaar en mogen zij de deskundige jury overtuigen waarom hij of zij de titel Clubheld van het Jaar 2019 verdient. Alle provinciewinnaars dienen op deze avond aanwezig te zijn om kans te maken op de hoofdprijs: Een feest voor de hele club. De deskundige jury selecteert op die avond de landelijke winnaar. Wij willen jullie allemaal bedanken voor het stemmen en houdt de website in de gaten hoe dit verder verloopt!

OVM DEO loop (reeds geweest)
Datum: 21 december 2019
Tijd: 13:00 – 17:00 uur
Op zaterdag 21 december vindt de jaarlijkse OVM DEO-loop weer plaats. Start en finish van de 39ste editie van de OVM DEO-loop zijn bij het sportcomplex van voetbalvereniging DEO aan de Platvoetsdijk te Borculo. Speciaal voor kinderen is er de kidsrun van 1,5 km. Deze start om 13.00. De overige deelnemers kunnen kiezen uit 3 afstanden, namelijk 4,6, 9,1 en 12,7 km. De start van deze afstanden is om 13.30. Start en finish van de OVM DEO-loop zijn bij het sportcomplex van voetbalvereniging DEO. Er zijn faciliteiten aanwezig voor omkleden en douchen. Lijkt het je of jullie team leuk om mee te doen ? Via deze link vinden jullie meer informatie omtrent het inschrijven: https://vvdeo.nl/agenda/ovm-deo-loop/

Dit waren alle activiteiten in de winterperiode, mochten er verder nog vragen zijn over dit programma dan verneem ik die graag.
Namens het jeugdbestuur wens ik jullie allemaal veel plezier met de verschillende activiteiten.

Met vriendelijke groet,

Raban Ernst
v.v. DEO Jeugdbestuur

– Activiteiten Mail: [email protected]
Telefoon: 06-14846244