De jeugdafdeling van DEO gebruikt vanaf de zomer van 2017 de VTON- methode bij de trainingen. 
Het coronavirus doet wat met ons allemaal. De kinderen zijn thuis en kunnen niet in groepsverband sporten. Om toch te blijven leren en bewegen is de VTON Challenge ontwikkeld. Verveel je niet, verbeter je skills! Download de VTON Challenge app gratis in de store en begin met trainen. https://www.vton.nl/playapp/

Hoe werkt het?

Iedere dag staat er een nieuwe challenge klaar. Oefen deze challenge, maak er een filmpje van en deel via Instagram, Tik-Tok en/of Facebook. (Tag VTON en v.v. DEO) Natuurlijk doe je dan ook meteen mee voor de dagprijzen, weekprijzen en hoofdprijs! Download de VTON Play app gratis in de store en begin met trainen.

Na het downloaden van de app voer je de gevraagde gegevens in, en zoek club ‘VTON Challenge’ kies daarna één van de 3 leeftijdscategorieën die bij jou past. Probeer het zo goed mogelijk na te doen en film het. Snel delen, VTON en DEO taggen en leren van anderen. Daarnaast hebben we ook nog een super Challenge, waar je hele vreemde, maar leuke opdrachten krijgt.

Wij zijn VTON. 
En wij hebben een missie: kinderen met meer plezier te laten bewegen. We zagen dat het voor trainers tijdrovend en moeilijk is om elke week een training voor de jeugd te bedenken. Wij vinden dat elk kind recht heeft op een leuke en leerzame training. Daarom hebben wij een platform (app) ontwikkeld voor voetbalverenigingen. Daarin staan elke week leuke en leerzame trainingen voor de jeugd. Momenteel werken ruim 250 verenigingen met VTON, waaronder DEO, de vereniging van jullie kind.

NAAR BUITEN MET VTON PLAY!

In de VTON Play app staan elke week leuke oefeningen. Deze oefeningen zijn speciaal voor de jeugd en sluiten aan bij de training van de komende week. VTON Play is dus onderdeel van de VTON leerlijn waar DEO mee werkt. In korte filmpjes wordt elke oefening heel eenvoudig uitgelegd. En straks komt daar ook nog de ‘Pro Skill’ bij: een trucje of beweging die wordt voorgedaan door echte profvoetballers! Zo kan jullie zoon of dochter zich spelenderwijs voorbereiden op de training. Lekker buiten!

Naast dat de Play app kinderen stimuleert om buiten te gaan oefenen wordt de Play app gebruikt door de Trainer om statistieken bij te houden, denk hierbij aan speelminuten, aanwezigheid, ontwikkeling, enzovoort. Dit is om de ontwikkeling van het kind te kunnen monitoren en deze informatie wordt alleen binnen de voetbal vereniging gebruikt.

WAT IS DE BEDOELING?

Omdat v.v. DEO traint met VTON vraagt de trainer/leider je binnenkort om VTON Play te installeren voor jou/ jullie kind. De app is helemaal gratis en het installeren wijst zichzelf.
Dus download VTON Play vandaag nog! Zodat jullie kind met nog meer plezier gaat bewegen door een leukere en leerzamere voetbaltraining!

In dit filmpje een korte uitleg mocht je er niet uitkomen.