Zaterdag 6 april 2019 ontvingen wij het trieste bericht, dat voormalig DEO dames grensrechter, Gerrit Lubberding, is overleden.

Zondagmiddag is voor aanvang van de thuiswedstrijd van dames 1 een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan het overlijden van Gerrit.

Gerrit is begonnen als vlagger bij de meisjes van v.v. Reünie. Toen het damesteam daar na jaren werd opgeheven, kon hij het spelletje en de dames niet missen. Na een onverwachte invalbeurt is hij ook bij DEO aangebleven als vaste grens.

Gerrit was een fanatieke grensrechter en kon zich ook duidelijk laten horen aan de kant. De leuzen `meedoen`, `meelopen` en `stappen` werden dan ook veel gehoord. De juiste namen bij de goede dame plaatsen, vond Gerrit soms wat lastig. Waardoor de goedbedoelde coaching, voor komische verwarring zorgde.

Dat Gerrit gek was met de dames en het voetballen was overduidelijk, voor het vrijdagavond kaarten kwam hij de dames dan ook vaak aanmoedigen voor de training. Ook moest er op de verschillende feesten even gedanst worden.

Gerrit was een echt verenigingsmens, hij zal niet alleen bij DEO, maar ook bij menig vereniging gemist worden. Je wordt herinnert als een sociaal, sportief en fanatiek mens.

Wij wensen de familie heel veel sterkte toe.

Lieve Gerrit, we gaan je missen.

DEO dames!