Update II: 
Zoals wellicht al wel duidelijk is loopt de voor-inschrijving van de OVM DEO loop nu via www.inschrijven.nl. Daar kan men zich alleen inschrijven door ook inschrijfgeld te betalen. Inmiddels hebben zich totaal al meer dan 100 mensen ingeschreven!
Voor DEO-leden zijn er geen kosten verbonden aan de OVM DEO-loop, deze melden zich bij hun leider of via een mail aan [email protected] Zoals de deelnemers gewend zijn, zijn er op 15 december faciliteiten aanwezig voor omkleden en douchen en is er na afloop een warme kop soep.
Kidsrun:
Speciaal voor kinderen is er ook dit jaar tijdens de OVM DEO loop weer de zogeheten ‘kidsrun’ van 1,5 km. Deze start zaterdag 15 december om 13.00 uur. Na afloop van deze run krijgen al deze deelnemers een leuke herinnering.
Pins and More.nl zal namelijk ook deze editie weer voor mooie medailles als aandenken gaan zorgen.
Hartelijk dank voor deze sponsoring!

COOP nieuwe sponsor bij OVM DEO loop
Zaterdag 8 december werden de contracten getekend tussen de organisatie van de OVM DEO loop 2018 en de bedrijfsleiders van de COOP uit Borculo en Ruurlo. De beide COOP vestigingen sponsoren met ingang van de komende editie van de crossloop in de velden en bossen van de Dijkhoek de lunchpakketten van de vrijwilligers en de gezonde fruit versnapering na de finish. De organisatie is erg content met deze structurele samenwerking en ziet uit naar weer een mooie editie op 15 december a.s..

Eerder nieuwsbericht:
Op zaterdag 15 december vindt de jaarlijkse OVM DEO-loop weer plaats. Start en finish van de 38ste editie van de OVM DEO-loop zijn bij het sportcomplex van voetbalvereniging DEO aan de Platvoetsdijk te Borculo.

Echte crossloop op een nieuw parcours
Sinds 2016 zijn het parcours en de afstanden gewijzigd ten opzichte van de jaren daarvoor. De OVM DEO-loop is een echte crossloop met een uitdagend grotendeels onverhard parcours, slingerend over de bospaden en heidevelden in de Dijkhoek.

Speciaal voor kinderen is er de kidsrun van 1,5 km. Deze start om 13.00. De overige deelnemers kunnen kiezen uit 3 afstanden, namelijk 4,6, 9,1 en 12,7 km. De start van deze afstanden is om 13.30. Start en finish van de OVM DEO-loop zijn bij het sportcomplex van voetbalvereniging DEO. Er zijn faciliteiten aanwezig voor omkleden en douchen en na afloop is er warme bouillon. Voor de deelnemende jeugd is er een leuke herinnering.

Online inschrijven
Net als voorgaande jaren kunnen deelnemers die niet in de rij willen staan voor de inschrijving zich vooraf inschrijven. Dit kan nu via een aparte website, www.inschrijven.nl. Daar kan men zich alleen inschrijven door ook inschrijfgeld te betalen. Lopers kunnen zich met een paar clicks direct al opgeven en hoeven op de dag zelf dan niet lang te wachten. Tevens kunnen ze de OVM DEO-loop zo tijdig in de agenda opnemen.
Alleen DEO-leden kunnen zich ook aanmelden via hun leiders. Leiders kunnen hun deelnemers doorgeven via mail, [email protected] via Whatsapp, telefonisch op 06-16916144 o.v.v. naam, afstand en team.
De DEO website biedt na afloop informatie voor de lopers. Zo worden de uitslagen van alle afstanden kort na afloop op internet geplaatst. Daarnaast zullen ook weer veel ‘actiefoto’s’ te vinden zijn op www.vvdeo.nl.

Automatische tijdsregistratie
Nieuw was in 2016 de automatische tijdsregistratie. Op de achterzijde van elk startnummer is een chip geïntegreerd welke bij start en finish met behulp van een detectiemat met antenne wordt uitgelezen. Vervolgens wordt dit automatisch omgezet in tijden. Met deze investering zijn tijden nog sneller beschikbaar.

Dit jaar is er weer extra parkeergelegenheid aan de andere kant van de Ruurloseweg bij Buitencentrum Kerkemeijer.

Met deze looproutes en –afstanden en het nieuwe tijdsysteem hopen de organisatoren van de OVM DEO-loop wederom de deelnemers een mooi evenement te kunnen bieden!

Klik hier voor het adres van de start (Google Maps).

Afstand(km) Inschrijfgeld(€) Starttijd
1,50 3,00 13.00 uur
4,60 5,50 13.30 uur
9,10 5,50 13.30 uur
12,7 5,50 13.30 uur

Deelnemers die niet in de rij willen staan voor de inschrijving kunnen zich t.z.t. ook vooraf inschrijven.

Online inschrijven kan hier.

Voor meer informatie:
B. Dibbelink
[email protected]
0545-275911

kidsrun-4-6kilometer

deoloop-2016