UPDATE:
Voor het ophalen van het oud papier in de Dijkhoek en Heure zijn De Diekhookse Klumpkes en v.v. DEO vanaf dit jaar een samenwerking aangegaan.
Er is besloten de inzameling van oud papier deze maand nog niet door te laten gaan. Dit in verband met de huidige ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus en de veiligheid van de vrijwilligers die het oud papier inzamelen.
Er wordt dus op zaterdag 30 januari geen oud papier ingezameld. Zet het papier dus niet aan de weg! Aangezien de oud papieropbrengsten van wezenlijk belang zijn, hopen we dat u het papier voor ons wilt bewaren en dat we het vanaf de laatste zaterdag in februari wel gewoon bij u kunnen komen ophalen.
Lukt het niet om het papier te bewaren, gooit u het papier dan niet in de grijze container, maar breng het naar de papiercontainer bij Buitencentrum Kerkemeijer aan de linkerzijde op de parkeerplaats. Als de container vol is wilt u het dan een andere keer brengen? Alvast bedankt!

Onze excuses voor de overlast. We hopen op uw begrip voor de situatie.

Bestuur en ”oud-papierteam” v.v. DEO


Oorspronkelijk nieuwsbericht: v.v. DEO gaat oud papier ophalen
Voor het ophalen van het oud papier in de Dijkhoek en Heure zijn De Diekhookse Klumpkes en v.v. DEO een samenwerking aangegaa

35 jaar geleden begonnen de Diekhookse Klumpkes met het ophalen van oud papier.
Nu, eind 2020, is v.v. DEO gevraagd om te helpen.

Als de regelgeving in verband met de coronacrisis het toelaat, zal vanaf januari 2021 het oud papier in de Dijkhoek en Heure – op toerbeurt iedere laatste zaterdag van de maand- worden opgehaald door leden van DEO 3, DEO 4 en DEO 35+.

Ook kan het oud papier worden gebracht.
Er staat bij Buitencentrum Kerkemeijer op de parkeerplaats aan de linkerzijde een papiercontainer.
Hier kunt u uw oud papier in gooien….bedankt alvast!!


Vanaf 2021 iedere laatste zaterdag v/d maand in de Dijkhoek en Heure:

Informatie brief huis-aan-huis :