28 november 2021

Beste leden, trainers, leiders, ouders,

De situatie in de ziekenhuizen is momenteel zo ernstig dat de overheid heeft besloten om verdere maatregelen tegen het Covid virus te nemen. De maatregelen raken de samenleving en het amateurvoetbal wederom hard. De kracht van sport en bewegen heeft hiermee niet de waarde toegekend gekregen die wij menen eraan toe mogen kennen.
Een harde klap voor onze sport, maar samen met jullie allen zullen wij wederom onze verantwoordelijkheid nemen in het bestrijden van het virus.

Wat houdt dit voor v.v. DEO in;

* Sluiting sportpark/kantine Vanaf 28 november tot 19 december, moeten we onze sportaccommodaties tussen 17.00 – 05.00 uur sluiten.

* Trainingen; Wij hebben inmiddels al verzoeken gekregen om in de middag een training en/of activiteit op ons sportpark te mogen plannen.
Het Hoofd- en Jeugdbestuur, vindt het belangrijk dat sporten mogelijk moet blijven, vandaar dat we deze initiatieven toejuichen. Kijk hierbij niet alleen naar je eigen team, maar zoek ook naar mogelijkheden om met andere teams en trainers/leiders samen te werken.
LET OP; maximaal 1 team per kleedkamer en sportpark moet om 17.00 uur verlaten zijn!!

* Competitie; Aankomende dagen zal bekend worden wat de nieuwe maatregelen voor de competitie zal inhouden.
Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, zullen we jullie verder informeren.
Op dinsdag 14 december wordt de situatie opnieuw beoordeeld door de overheid.

Met vriendelijke groet,

Namens het hoofd- en jeugdbestuur

18 november 2021

Toegangscontrole sportpark Dijkhoek

Beste leden,

Vanaf 19 november zal er in het weekend bij de ingang van ons sportcomplex een steward staan, die de toegang controle zal uitvoeren. Deze ervaren steward, die o.a. bij de Graafschap werkzaam is, hebben we bereid gevonden om deze taak op zich te nemen.

In het kort de richtlijnen waarop gecontroleerd worden;

• Geen geldig CTB nodig voor:
– Spelers tot 18 jaar
– Trainers, leiders, bestuurders van thuis spelende teams en tegenstanders

• Geldig CTB nodig voor:
– Spelers vanaf 18 jaar die gebruik maken van kleedkamer, toilet en/of kantine
– Rij- ouders die gebruik maken van toilet en/of kantine

• Geen toegang voor ouders/begeleiders
– Uitzondering is kortdurend helpen bij aan- uitkleden van minipups, JO7 en JO8

Hiermee volgen wij de richtlijnen van de overheid en hoeven we onze eigen vrijwilligers er op dit moment niet mee te belasten. Mocht een van u deze taak alsnog (deels) op zich willen nemen, dan horen we graag van u!!
Wij respecteren iedere keuze die onze leden/ ouders maken in deze lastige tijd, we vertrouwen er ook op dat jullie achter deze keuze staan. Het is aan ons allen om ons goed te houden aan de opgelegde maatregelen, zodat hopelijk zo spoedig mogelijk de maatregelen weer versoepeld kunnen worden.

Met vriendelijke groet,

Hoofd- en jeugdbestuur van v.v. DEO

Update coronaprotocol

Het aantal besmettingen neemt razendsnel toe. Helaas is de overheid genoodzaakt om wederom heftige maatregelen in te stellen. De samenleving wordt weer hard geraakt en ook het amateurvoetbal. Alle amateurs, senioren en jeugdspelers, kunnen blijven voetballen, dit verandert niet. Dat is belangrijk want sporten heeft een positieve invloed op de gezondheid en weerstand.

Vanaf zaterdag 13 november 18.00 uur gelden de volgende regels (voorlopig tot 4 december 2021):

Velden, kleedkamers en toiletten
▪ Publiek is helaas niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rijouders.
▪ Een coronatoegangsbewijs (CTB) is verplicht voor alle spelers vanaf 18 jaar die gebruik maken van faciliteiten binnen op sportlocaties; kleedkamers, toiletten en de kantine.
▪ De kleedkamers en toiletten kunnen de gehele week gebruikt worden.
▪ Voor de allerjongsten is het toegestaan dat ouders helpen bij het aan- en uitkleden in de kleedkamer. Aansluitend hierop dient de ouder het sportpark direct te verlaten.

Kantine en bestuurskamer
▪ In de kantine zijn vaste zitplaatsen verplicht.
▪ De kantine moet uiterlijk om 20.00 uur sluiten, dit betekend dat uiterlijk 19.30 de laatste consumptie besteld kan worden.
▪ v.v. D.E.O. sluit de kantine op maandag t/m vrijdag. De kantine mag wel door bestuur en overig kader gebruikt worden voor bijvoorbeeld kort overleg.
▪ Op zaterdag en zondag is de kantine wel geopend. Dit doen we op aangepaste tijden, afgestemd op de thuisspelende teams.

v.v. D.E.O. blijft de CTB-controle uitvoeren bij de entree van het clubgebouw en de gang naar de kleedkamers en toiletten (zie hierboven). Het is aan ons allen om ons goed te houden aan de opgelegde maatregelen, zodat hopelijk zo spoedig mogelijk de maatregelen weer versoepeld kunnen worden.

Naar startpagina