Op woensdag 15- en donderdag 16 november heeft een deel van de jeugd van v.v. DEO de eerste techniek trainingen gehad. Deze trainingen, verzorgd door spelers van DEO 1, waren gericht op het verbeteren van de basis technieken die nodig zijn voor het voetbal. Spelers van v.v. DEO O10, O11 en O13 kregen in een circuitvorm oefeningen uit te voeren die door onze hoofdtrainer Christian Diepenbroek waren voorbereid. Namens de VTC van v.v. DEO was Patrick Lamain de spil op deze avonden en had hij de zaken verder uitgebreid en besproken met de spelers van v.v. DEO 1. De jeugdspelers werden voldoende uitgedaagd om te kappen, draaien, koppen en uiteraard ‘de Zidane’ uit te voeren. Op deze manier hoopt de VTC van v.v. DEO de basistechniek van deze spelers te verbeteren.

Uiteraard waren de trainers, die normaal de trainingen verzorgen, ook aanwezig. Naast de VTON app, de app die alle trainers van v.v. DEO hebben als hulpmiddel en leidraad om trainingen te geven, is dit ook een extra middel om spelers te trainen, te vermaken maar zeker ook beter te maken.

De VTC van v.v. DEO is blij met deze actie. De bedoeling is dat deze trainingen tot aan de kerst zullen worden gegeven, eens in de twee weken. Daarna volgt een evaluatie met betrokkenen, om dit na de winterstop door te zetten.

VTC  v.v. DEO