UPDATE 11 december:
HELAAS. Rianne Fleissner is niet door naar de finale van de verkiezing Clubheld van het Jaar. De vakjury heeft uit de top 3 per provincie in de categorie sport en in de categorie cultuur één winnaar gekozen per provincie. De keuze is jammer genoeg niet op onze Dijkhoekse ‘duizendpoot’ gevallen maar op Heidi van de Ridder van de fanfare in Elspeet.
Toch mag ‘mooders’ ontzettend trots zijn dat ze sowieso gekozen is tot clubheld van de gemeente Berkelland en uiteraard clubheld van DEO!
Mede dankzij jullie stemmen. Allemaal heel hartelijk dank daarvoor!UPDATE 3 december:
Jaaaa, wij zijn TROTS ! Onze Clubheld Rianne Fleissner is winnaar geworden van de gemeente Berkelland en staat in de top 3 van de provincie Gelderland bij de verkiezing Clubheld van het Jaar .
De vakjury gaat nu bepalen wie zich tot winnaar van de provincie mag kronen. De provinciewinnaars worden op 10 december bekend gemaakt en zullen vervolgens strijden om de titel ‘Clubheld van het Jaar 2019’. Mocht Rianne provinciewinnaar worden dan is de landelijke uitreiking op 17 december in Utrecht.
Alle mensen die op Rianne hebben gestemd heel hartelijk dank!!


UPDATE 25 november:
SPANNEND ! Ook bij de derde tussenstand in de verkiezing Clubheld van het Jaar staat onze genomineerde v.v. DEO heldin Rianne Fleissner nog steeds bovenaan in de provincie Gelderland ! Je hebt nog exact 1 week de tijd om te stemmen. Wil jij ook dat de Borculose vrijwilligster Rianne wint? Roep dan al je vrienden, collega’s en familie nog 1x op om massaal te stemmen. Want hoe meer stemmen Rianne krijgt, hoe groter de kans dat zij een geheel verzorgd feest voor de club wint. Stemmen is geheel gratis en kan tot en met 2 december 2019, 12.00 uur.
STEMMEN via www.clubheldvanhetjaar.nl !
🥇🥈🥉 #clubheld2019 #vrijwilligers #sport #cultuur #helden #verkiezing

UPDATE 18 november:
GEWELDIG NIEUWS!
Ook na de tweede tussenstand staat onze eigen clubheld Rianne Fleissner bovenaan voor de verkiezing Clubheld van het Jaar! In zowel de gemeente Berkelland als de provincie Gelderland heeft ze nog steeds de meeste stemmen gekregen!
Nog niet gestemd? Doe dit dan snel met (al) je emailadres(sen) via DEZE LINK en spoor ook andere bekenden aan om dit te doen zodat Rianne op dinsdag 17 december in Utrecht de deskundige jury kan overtuigen om als beste provinciewinnaar ook de landelijke verkiezing te winnen!! Dat wordt feesten…!

UPDATE 11 november:
Rianne Fleissner staat bovenaan in de tussenstand van Clubheld van het Jaar in de provincie Gelderland!!
Nog niet gestemd ? Blijf allemaal stemmen op onze ‘mooders’ Rianne en zegt het vooral voort! Want hoe meer stemmen Rianne krijgt, hoe groter de kans dat zij een geheel verzorgd feest voor de club wint. Stemmen is geheel gratis met je mailadres(sen) en kan tot en met 2 december 2019, 12.00 uur via:
https://www.clubheldvanhetjaar.nl/tussenstand-provincie…


Oorspronkelijk nieuwsbericht:
Onze Mooders (Rianne Fleissner) is genomineerd voor Clubheld van het jaar. Dit is natuurlijk meer dan terecht want ze is de steun en toeverlaat van de vereniging en onze jeugd. Je kan het je niet bedenken of zij doet het voor onze vereniging v.v. DEO en onze jeugd. Sinds 1977 is ze al lid en verricht veel vrijwillige diensten o.a.:
– Pupillen trainster op de dinsdag en donderdag
– Keepers trainster voor de pupillen
– Minipups trainster
– Coördinator pupillen
– Coördinator kleedkamer schoonmaken
– Wassen van de tenues van de dames
– Organiseren van de jaarlijkse snert training met grootse opkomst
– Rechterhand van Sinterklaas
– Uiteraard jarenlang zelf gevoetbald / gekeept bij de dames (vandaar: “onze mooders”)

Tja en zo kunnen wij denk ik nog wel even doorgaan. Rianne heeft besloten om na dit seizoen te stoppen met de vrijwillige taken die ze jaren lang met veel passie, betrokkenheid en loyaliteit voor onze club doet.
Wij willen dan ook via deze nominatie nogmaals uitspreken hoe zeer ze gewaardeerd wordt voor onze club. Ze mag zich natuurlijk vanuit onze kant ten alle tijden bedenken. Via onderstaande link kan je je stem uitbrengen (t/m 2 december 12.00 uur) en deze is geheel gratis. Roep dus al je vrienden, clubleden en familie op om ook te stemmen. Want hoe meer stemmen Rianne krijgt, hoe groter de kans dat zij een geheel verzorgd feest voor de club wint.

BRENG VIA DEZE LINK JE STEM UIT

Informatie omtrent deze nominatie vind je via deze link

De gemeentewinnaars
In iedere gemeente wint de clubheld met de meeste stemmen. Er wordt tijdens de stemperiode een aantal keer een tussenstand gepubliceerd, zodat je kunt zien hoe jouw clubheld ervoor staat. Om een gemeentetitel te kunnen winnen zijn wel minimaal 50 stemmen nodig en de Clubheld moet voldoen aan de voorwaarden.

De provinciewinnaars
Uit alle gemeentewinnaars wordt een top 3 bepaald voor sport en een top 3 bepaald voor cultuur. Dit gebeurt op basis van de meeste stemmen. Uiteindelijk wordt er uit deze lijst 1 provinciewinnaar gekozen. De provinciewinnaar gaat uiteindelijk door om te strijden voor de titel Clubheld van het Jaar 2019 en wint daarmee een feest voor de hele club! Op 17 december wordt tijdens een feestelijke award uitreiking de winnaar bekend gemaakt. 

Award Uitreiking 17 december
Op 17 december is de feestelijke Award Uitreiking in Utrecht. Op deze avond komen alle provinciewinnaars bij elkaar en mogen zij de deskundige jury overtuigen waarom hij of zij de titel Clubheld van het Jaar 2019 verdient. Alle provinciewinnaars dienen op deze avond aanwezig te zijn om kans te maken op de hoofdprijs: Een feest voor de hele club. De deskundige jury selecteert op die avond de landelijke winnaar.