UPDATE: Inmiddels kan er niet meer gestemd worden. Iedereen bedankt voor het stemmen op v.v. DEO en sportstichting Dijkhoek. De einduitslag wordt begin oktober verwacht

Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek organiseert Hart voor de Achterhoek en wij doen mee! Kom in actie en steun onze club en Sportstichting Dijkhoek van 5 t/m 19 september #HartvoordeAchterhoek

Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek ondersteunt al jaren verenigingen en stichtingen in haar omgeving. Via Hart voor de Achterhoek stellen zij in 2019 een bedrag van € 400.000,- ter beschikking aan lokale verenigingen en stichtingen die bij daar bankieren. De leden van de bank brengen vijf stemmen uit op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Iedere stem is geld waard.

Stemmen

Iedereen die op 1 augustus 2019 lid is van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek mag van 5 september tot en met 19 september 2019 stemmen op deelnemende verenigingen en stichtingen. Ieder lid krijgt vijf stemmen die hij/zij mag verdelen onder verenigingen en stichtingen die hij/zij een warm hart toedraagt. Er kunnen maximaal twee stemmen op één vereniging uitgebracht worden en alle vijf de stemmen moeten verdeeld worden. Eind augustus ontvangen alle leden van de bank een stemkaart met daarop een unieke stemcode die toegang geeft tot de online stemmodule.

*Stem op v.v. DEO (Sport en Recreatie)
Bestedingsdoel: Doel voor een doel! Een belangrijke factor bij een goede training/wedstrijd is het sportmateriaal. De bijdrage die wij mogen ontvangen zal uitgaan naar het aanschaffen van ballen, netten, hesjes, etc. maar ook het vervangen van de doelen op veld 1.

*Stem op Sportstichting Dijkhoek (Sport en Recreatie)
Bestedingsdoel: revitaliseren (= opknappen) sportpark en de daarbij horende verlichting.

Kijk voor meer info op de Rabobank site via DEZE LINK. Hier kun je dan vanaf 5 september ook rechtstreeks je stemmen uitbrengen.