UPDATE 23-03-2020
De overheid heeft zojuist besloten tot verscherping van de maatregelen rondom het corona virus. Alle bijeenkomsten waar mensen bij elkaar komen zijn nu verboden tot 1 juni. Dit betekent dat het J.W. Schepersschoolvoetbaltoernooi dit jaar helaas ook niet door kan gaan.
Heb en houd zorg voor elkaar en blijf omkijken naar mensen om u heen!
Dan zien wij jullie volgend jaar weer op schoolvoetbaltoernooi in 2021 en maken we er een gigantisch feest van!


Op woensdagmiddag 1 april 2020 aanstaande organiseert voetbalvereniging DEO, evenals voorgaande jaren, het schoolvoetbaltoernooi voor groep 3 en 4 van de basisscholen in Borculo, Geesteren, Gelselaar en Haarlo. Aan dit Jan-Willem Schepers schoolvoetbaltoernooi, zullen ook dit jaar weer veel jongens en meisjes mee doen. Er wordt in zestallen gespeeld, jongens en meiden gemixt, op een half voetbalveld. Het toernooi begint woensdagmiddag om 13.30 uur. Leerlingen, leerkrachten, ouders, opa’s, oma’s en andere belangstellenden zijn van harte welkom op Sportpark Dijkhoek om de jonge talenten aan te moedigen.
Ook voor niet-voetballende broertjes en zusjes is er genoeg te beleven tijdens het Jan-Willem Schepers schoolvoetbaltoernooi.

Picknicken
Naast het schoolvoetbal willen we dit jaar iets nieuws introduceren, namelijk: Picknick op het veld. De meeste scholen hebben een continurooster en gaan op woensdag tot half 1 naar school. Waarom dan niet lunchen bij ons op het veld (bij slecht weer in de kantine), dat scheelt een hoop ‘gedoe’/’gestress’? Voor slechts €2,50 per persoon wil DEO de leerlingen een lunch aanbieden. Ouders zijn ook van harte welkom om mee te lunchen. We kijken aan de hand van het aantal opgaven hoe wij de picknick verder vorm gaan geven.

J.W. Schepers schoolvoetbal organisatie,

Raban Ernst: [email protected]/ 06-14846244
Bjorn Krabbenborg: 06-21998749