Medailles jeugd liggen klaar
Inmiddels liggen de medailles klaar voor de korte afstand van de OVM DEO loop die op zaterdag 21 december voor de 39e keer wordt georganiseerd ! Speciaal voor de jeugd is deze 1,5 km. run door het Galgenveld opgezet. DEO leden kunnen zich aanmelden via de leiders of rechtstreeks bij organisator Bas Dibbelink via [email protected] Overige deelnemers die niet in de rij willen staan kunnen zich vooraf online aanmelden via de DEO website, www.vvdeo.nl.

Sfeerbeelden DEO loop Galgenveld/Stelkampsveld:
De OVM DEO loop op 21 december a.s. gaat ook dit jaar uiteraard door de bosrijke omgeving van het Galgenveld en Stelkampsveld. Zie fimpje met sfeerbeelden van verschillende plekken op de route.

Oorspronkelijk bericht:
Op zaterdag 21 december vindt de jaarlijkse OVM DEO-loop weer plaats. Start en finish van de 39ste editie van de OVM DEO-loop zijn bij het sportcomplex van voetbalvereniging DEO aan de Platvoetsdijk te Borculo.

Echte crossloop op een nieuw parcours
Sinds 2016 zijn het parcours en de afstanden gewijzigd ten opzichte van de jaren daarvoor. De OVM DEO-loop is een echte crossloop met een uitdagend grotendeels onverhard parcours, slingerend over de bospaden en heidevelden in de Dijkhoek.

Speciaal voor kinderen is er de kidsrun van 1,5 km. Deze start om 13.00. De overige deelnemers kunnen kiezen uit 3 afstanden, namelijk 4,6, 9,1 en 12,7 km. De start van deze afstanden is om 13.30. Start en finish van de OVM DEO-loop zijn bij het sportcomplex van voetbalvereniging DEO. Er zijn faciliteiten aanwezig voor omkleden en douchen.

Online inschrijven
Net als voorgaande jaren kunnen deelnemers die niet in de rij willen staan voor de inschrijving zich vooraf inschrijven. Dit kan nu via een aparte webstite, www.inschrijven.nl. Lopers kunnen hierdoor de OVM DEO-loop tijdig in de agenda opnemen en zich met een paar clicks direct al opgeven. Alleen DEO-leden kunnen zich ook aanmelden via hun leiders. Leiders kunnen hun deelnemers doorgeven via whatsapp of telefoon op 06-16916144 of via mail [email protected] o.v.v. Naam, afstand en team.
De DEO website biedt na afloop informatie voor de lopers. Zo worden de uitslagen van alle afstanden kort na afloop op internet geplaatst. Daarnaast zullen ook weer veel ‘actiefoto’s’ te vinden zijn op www.vvdeo.nl.

Automatische tijdsregistratie
Nieuw was in 2016 de automatische tijdsregistratie. Op de achterzijde van elk startnummer is een chip geïntegreerd welke bij start en finish met behulp van een detectiemat met antenne wordt uitgelezen. Vervolgens wordt dit automatisch omgezet in tijden. Met deze investering zijn tijden nog sneller beschikbaar.

Dit jaar is er weer extra parkeergelegenheid aan de andere kant van de Ruurloseweg bij Buitencentrum Kerkemeijer.

Met de verschillende looproutes en –afstanden en het nieuwe tijdsysteem hopen de organisatoren van de OVM DEO-loop wederom de deelnemers een mooi evenement te kunnen bieden!

Klik hier voor sfeerbeelden van het parcours !

Klik hier voor het adres van de start (Google Maps).

Afstand(km)Inschrijfgeld(€)Starttijd
1,503,0013.00 uur
4,605,5013.30 uur
9,105,5013.30 uur
12,75,5013.30 uur

Online inschrijven kan hier.

Voor meer informatie:
B. Dibbelink
[email protected]
0545-275911

Voor in de agenda:
Zaterdag 11 januari 2020: OVM HaarLO-OP
Zaterdag 21 maart 2020: OVM Gaanze-loop

kidsrun-4-6kilometer
deoloop-2016