UPDATE 9-1-2020:
Afgelopen zondag vond de nieuwjaarsreceptie bij DEO plaats. Deze middag werden ook de jubilarissen van onze vereniging gehuldigd. Gerrit Fleissner, 25 jaar lid van DEO, kon helaas niet aanwezig zijn. Daarom zocht voorzitter André Baks hem vandaag in het verzorgingshuis in Doetinchem op en overhandigde Gerrit de glazen jubileum plaquette met bijbehorende bos bloemen.

Oorspronkelijk bericht:
Om het nieuwe jaar weer goed in te gaan organiseerde DEO afgelopen zondag de nieuwjaarsreceptie.
Traditioneel werd er om 13:30 uur begonnen met een wedstrijdje tussen DEO ‘oud’ en DEO ‘jong’: de huidige DEO selectie tegen de boys van JO19.
Dit potje werd gewonnen door ‘oud’, dat vlak voor tijd keihard terugsloeg na een 1-0 achterstand: 4-1.
Vanaf 14:30 uur kwamen de overige leden, sponsoren en belangstellenden richting sportpark Dijkhoek om elkaar een voorspoedig 2020 te wensen. Deze middag bleken er 4 DEO jubilarissen te zijn.
Aan het einde van de nieuwjaarsspeech van voorzitter Andre Baks werd de enige aanwezige jubilaris, Henk Jurriens, gehuldigd middels een aandenken en een mooie bos bloemen.
Daarnaast kreeg ook clubheld Rianne Fleissner van voorzitter Baks een bloemetje overhandigd omdat ze aan het eind van het seizoen na ruim 40 jaar gaat stoppen met haar vrijwilligerswerk bij DEO.

Jubilarissen DEO:

25 jaar
Henk Jurriens
Gerrit Fleissner

40 jaar
Peter te Boome

70 jaar
Hendrik Jan Geerdink