UPDATE: De eerste bus is vol
Alle (jeugd)leiders hebben inmiddels de Twente promotie flyers ontvangen. Deze zijn uitgedeeld binnen de DEO teams waarna de spelers en speelsters zich kunnen opgeven om mee te gaan naar de wedstrijd van FC Twente tegen Jong AZ op maandag 2e paasdag.
Er hebben zich nu al 50 personen opgegeven waaronder enkele complete (jeugd)teams.
Opgeven, via [email protected] Doe jij dit nu ook?
Gezamenlijk busvervoer zal lopen via de HAVI Travel Group.

Oorspronkelijk nieuwsbericht:
Beste leider/trainer van v.v. DEO,

Op maandag 22 april (2de paasdag) willen wij met zo veel mogelijk leden van v.v. DEO (zowel jeugd als senioren) de wedstrijd tussen FC Twente en Jong AZ om 14.30 uur in De Grolsch Veste bezoeken. Twente speelt dit seizoen in de Keuken Kampioen Divisie en wil zo snel mogelijk weer promoveren naar de Eredivisie. De vooruitzichten op een kampioenschap zien er gunstig uit en wellicht gaat het gebeuren op deze maandag als wij massaal van DEO aanwezig zijn. 

Ook jouw team kan profiteren van deze eenmalige actie van FC Twente. In deze brief vragen we om jouw medewerking als leider en hopen ook jouw team te kunnen begroeten bij deze activiteit. Afhankelijk van het aantal deelnemers ontvangt v.v. DEO geld voor in de clubkas (deze wordt weer aan het busvervoer besteed) en Derbystar ballen.

Het arrangement kost €10,- (exclusief vervoer) en €17,- (inclusief vervoer) per persoon en bestaat uit het volgende:

–       Toegangskaart voor de wedstrijd FC Twente – Jong AZ

–       Per 10 verkochte kaarten ontvangt de club 1 gratis Derbystar bal (t.w.v. € 24,99)

–       Per deelnemer € 2,- voor de clubkas van v.v. DEO

–       Alle deelnemers zitten bij elkaar in het stadion

–       Bij meer dan 150 verkochte kaarten ontvangen één jeugdlid + bestuurslid of begeleider een wedstrijdshirt met bedrukking op het veld voorafgaand aan de wedstrijd.

Bij 50 aanmeldingen en meer wordt er gezamenlijk busvervoer vanuit de Dijkhoek geregeld. De kosten van het vervoer bedragen € 7,- per persoon (gebaseerd op een volle bus a 50 personen). Dus geef je bij voorkeur zo snel mogelijk op want het busvervoer moeten wij tijdig regelen. 

Uiterlijk zaterdag 13 april moet Sabine Nieuwenhuis de aanmeldingen binnen hebben. De kaarten kunnen worden afgehaald in de week voorafgaand aan de wedstrijd, meer informatie daarover volgt.

LET OP: deze aanbieding is voor iedereen, ook ouders, broertjes/zusjes, opa’s/oma’s, vrienden of andere bekenden die mee willen, kunnen zich opgeven. 

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Met vriendelijke groet,

FC Twente & v.v. DEO
Sabine Nieuwenhuis / 06-29236888 / [email protected]
& Raban Ernst

Opgaveformulier per team