UPDATE VII: Zorg dat je op tijd bent!
Aanstaande maandag is het dan zover. FC Twente kan die dag kampioen worden van de Keuken Kampioen Divisie. Het weer zit ook nog eens mee op tweede paasdag, ingrediënten genoeg voor ons met de DEO aanhang en alle Twente supporters om er een waar voetbalfeest van te maken. Let wel op dat je het stadion niet in mag met tassen, flessen drinken etc. Die worden ingenomen bij de ingang van het stadion. Neem dus zo min mogelijk mee of laat het eventueel in de bus.
Vertrek is om 12:45 uur vanaf busstation Borculo, voorstaan vanaf 12:30 uur. Zorg dat je op tijd bent!
Direct na de wedstrijd zal Twente in het stadion gehuldigd worden. In overleg met de busmaatschappij kunnen we daarom iets later vertrekken uit Enschede zodat we de huldiging ook nog mee kunnen maken. De planning zoals het er nu uitziet is dat we omstreeks 17:15 uur weer bij de Grolsch Veste vertrekken en dus ongeveer om 18:00 uur weer aankomen op het busstation in Borculo. Mocht dit anders zijn dan hoort één ieder dat in de bus op de heenweg.

UPDATE VI: JOP EMAUS mag Twente shirt in ontvangst nemen
Jop Emaus van harte gefeliciteerd. Hij mag aanstaande maandag voorafgaand aan de kampioenswedstrijd van FC Twente tegen Jong AZ in een uitverkochte Grolsch Veste op het veld een wedstrijd shirt van FC Twente in ontvangst nemen. Dit in het kader van de verenigingsactie van DEO i.s.m. FC Twente, waar we als vereniging op tweede paasdag met meer dan 200 personen naar toe gaan.
KLIK HIER voor het filmpje van de loting.


UPDATE V: Twente speelt kampioenswedstrijd op tweede paasdag!
WE HEBBEN ‘GELUK’ !
De (beoogde) kampioenswedstrijd van FC Twente tegen Jong Ajax van komende vrijdag is afgelast. Twente kan nu komende maandag in eigen stadion kampioen worden! Dan moet er gewonnen worden van Jong AZ.
We zijn er als vereniging bij, met ruim 200 man uit de Dijkhoek! 
Er wordt één dezer dagen geloot welk jeugdlid van DEO met een begeleider voorafgaand aan de wedstrijd het veld op mag om een wedstrijdshirt met bedrukking in ontvangst te nemen!

UPDATE IV: DEO bussen vertrekken vanaf Borculo Busstation
In verband met de feestelijkheden rond Pasen bij café Kerkemeijer en de krapte op de parkeerplaats bij DEO is besloten om de DEO bussen op tweede paasdag te laten vertrekken vanaf het busstation in Borculo.
Het kan zijn dat Twente tweede paasdag kampioen wordt (of al is, als a.s. vrijdag gewonnen wordt van Jong Ajax), dan zou Twente na afloop van de wedstrijd tegen Jong AZ in het stadion gehuldigd kunnen gaan worden.
DEO gaat intern in overleg ook met de busmaatschappij of we evt. daarbij aanwezig kunnen zijn en dus wat later vertrekken uit Enschede…wordt vervolgd!

Programma busvervoer:

12.30 uur – Voorstaan busstation.

12.45 uur – Vertrek vanaf Borculo busstation

13.30 uur – Verwachte aankomst in Enschede.

14.30 uur – Aanvang wedstrijd.

16.15 uur – Einde wedstrijd.

17.00 uur – Vertrek uit Enschede (onder voorbehoud).

17:45 uur – Verwachte terugkomst in Borculo

UPDATE III: Laatste kaarten beschikbaar
De kaartverkoop voor de DEO verenigingsactie met betrekking tot de wedstrijd FC Twente – Jong AZ op tweede paasdag loopt als een trein! Er zijn nog maar 11 kaarten over en 4 plekken in de (3e) bus beschikbaar. 
Geef je nu snel op via [email protected] en beleef samen met je DEO-vrienden (wellicht) het kampioensduel (?) van de Keuken Kampioen Divisie
We gaan dan met maar liefst 215 personen vanuit de Dijkhoek naar de Grolsch Veste in Enschede! 
Op = op!
Kaarten afhalen op 15 en 16 april 2019
De gereserveerde kaarten (€ 10,- per deelnemer, excl. vervoer en
€ 17,- incl. busvervoer ) kunnen tegen liefst contante betaling opgehaald worden in de kantine op maandag 15 en dinsdag 16 april tussen 18:30 uur en 19:30 uur.

UPDATE II: 180 man naar Twente
Inmiddels kunnen we melden dat de 2e bus van DEO naar FC Twente vol zit, en een derde bus al voor de helft. Totaal hebben zich op dit moment al 180 mensen opgegeven, waarvan bijna 130 met de bus.

UPDATE I: De eerste 2 bussen bijna vol
Alle (jeugd)leiders hebben inmiddels de Twente promotie flyers ontvangen. Deze zijn uitgedeeld binnen de DEO teams waarna de spelers en speelsters zich kunnen opgeven om mee te gaan naar de wedstrijd van FC Twente tegen Jong AZ op maandag 2e paasdag.
Er hebben zich nu al bijna 150 personen, opgegeven waaronder enkele complete (jeugd)teams.
Opgeven, via [email protected] Doe jij dit nu ook?
Gezamenlijk busvervoer zal lopen via de HAVI Travel Group.

Oorspronkelijk nieuwsbericht:
Beste leider/trainer van v.v. DEO,

Op maandag 22 april (tweede paasdag) willen wij met zo veel mogelijk leden van v.v. DEO (zowel jeugd als senioren) de wedstrijd tussen FC Twente en Jong AZ om 14.30 uur in De Grolsch Veste bezoeken. Twente speelt dit seizoen in de Keuken Kampioen Divisie en wil zo snel mogelijk weer promoveren naar de Eredivisie. De vooruitzichten op een kampioenschap zien er gunstig uit en wellicht gaat het gebeuren op deze maandag als wij massaal van DEO aanwezig zijn. 

Ook jouw team kan profiteren van deze eenmalige actie van FC Twente. In deze brief vragen we om jouw medewerking als leider en hopen ook jouw team te kunnen begroeten bij deze activiteit. Afhankelijk van het aantal deelnemers ontvangt v.v. DEO geld voor in de clubkas (deze wordt weer aan het busvervoer besteed) en Derbystar ballen.


Het arrangement kost €10,- (exclusief vervoer) en €17,- (inclusief vervoer) per persoon en bestaat uit het volgende:

–       Toegangskaart voor de wedstrijd FC Twente – Jong AZ

–       Per 10 verkochte kaarten ontvangt de club 1 gratis Derbystar bal (t.w.v. € 24,99)

–       Per deelnemer € 2,- voor de clubkas van v.v. DEO

–       Alle deelnemers zitten bij elkaar in het stadion

–       Bij meer dan 150 verkochte kaarten ontvangen één jeugdlid + bestuurslid of begeleider een wedstrijdshirt met bedrukking op het veld voorafgaand aan de wedstrijd.

Bij 50 aanmeldingen en meer wordt er gezamenlijk busvervoer vanuit de Dijkhoek geregeld. De kosten van het vervoer bedragen € 7,- per persoon (gebaseerd op een volle bus a 50 personen). Dus geef je bij voorkeur zo snel mogelijk op want het busvervoer moeten wij tijdig regelen. 

Uiterlijk zaterdag 13 april moet Sabine Nieuwenhuis de aanmeldingen binnen hebben. De kaarten kunnen worden afgehaald in de week voorafgaand aan de wedstrijd, meer informatie daarover volgt.

LET OP: deze aanbieding is voor iedereen, ook ouders, broertjes/zusjes, opa’s/oma’s, vrienden of andere bekenden die mee willen, kunnen zich opgeven. 

Programma busvervoer:

12.30 uur – Voorstaan.

12.45 uur – Vertrek uit de Dijkhoek (café Kerkemeijer)

13.30 uur – Verwachte aankomst in Enschede.

14.30 uur – Aanvang wedstrijd.

16.15 uur – Einde wedstrijd.

17.00 uur – Vertrek uit Enschede.
De kaartverkoop voor de DEO verenigingsactie met betrekking tot de wedstrijd FC Twente – Jong AZ op tweede paasdag loopt als een trein! Er zijn nog maar 11 kaarten over en 4 plekken in de (3e) bus beschikbaar. 
Geef je nu snel op via [email protected] en beleef samen met je DEO-vrienden (wellicht) het kampioensduel (?) van de Keuken Kampioen Divisie
We gaan dan met maar liefst 215 personen vanuit de Dijkhoek naar de Grolsch Veste in Enschede! 
Op = op!

17.45 uur – Verwachte terugkomst in Borculo.


Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Met vriendelijke groet,

FC Twente & v.v. DEO
Sabine Nieuwenhuis / 06-29236888 / [email protected]
& Raban Ernst

Opgaveformulier per team