Selina Roode eerste koploper in tussenstand na 3 dagen WK

Selina Roode staat na 3 dagen WK bovenaan in de tussenstand van de DEO WK poule. Na 8 gespeelde wedstrijden in Qatar wist zij 3x de exacte uitslag te voorspellen en daarnaast ook nog 3 wedstrijden de juiste voorspelling maar met een andere uitslag. Sybe Siderius en Patrick Bleumink volgen haar op de voet met een kleine achterstand en ook Koen Klomberg, Brian Barmentloo, Joris Brokers en Tycho Bannink doen lekker mee in de top. Het zit allemaal nog erg dichtbij elkaar dus er kan nog van alles gebeuren.

Hieronder de top 9 van de voorlopige tussenstand.

Origineel nieuwsbericht: Doe mee aan de DEO WK-poule

Na het grote succes van de DEO EK-poule in 2021, met winnaar Daan Philippens als ‘meestervoorspeller’, gaan we dit jaar een DEO WK-poule organiseren. Deze Scorito DEO subleague is voor iedereen met een connectie op enig gebied met DEO: leden, vrijwilligers, supporters, sponsoren, Moaten, vrienden etc.
Scorito biedt ons de beste WK-poule om samen met je teamgenoten en vrienden te spelen. Ook als je geen grote voetbalkenner bent, kun je eenvoudig meespelen aan de DEO WK-poule!

Al ruim 90 aanmeldingen

Veel DEO mensen gaan de strijd aan met teamgenoten en vrienden ⚔️
Voorspel en wordt de koning(in) van onze unieke DEO WK-Poule 👑
Er hebben zich momenteel al ruim 90 voorspellers aangemeld!
Klik hieronder op de link om je direct aan te melden.👇

Schrijf je hier rechtstreeks in voor de DEO WK-poule

Voorspel de wedstrijd per fase

Het spel bestaat uit 5 fases (groepsfase + 4 finalerondes), waarin je jouw voorspellingen opgeeft. Doordat er meerdere invulmomenten zijn, kun je een mindere score altijd nog herstellen. Groei jij in het toernooi?

Kies je topscorers

Per fase in het toernooi kies je 4 topscorers, waarmee je punten verdient per doelpunt. Hierbij leveren verdedigers (64) en middenvelders (32) meer punten op op dan aanvallers (16).

Versla je teamgenoten en vrienden

De WK-poule wordt extra leuk als je samen speelt met je teamgenoten van DEO.  Wie van ons kroont zich tot de absolute WK-Koning van v.v. DEO?

Prijzen

‘Meedoen met en bij DEO is uiteraard belangrijker dan winnen’!

Toch hebben we een drietal DEO merchandise prijsjes klaarliggen, voor de drie beste voorspellers van de DEO poule.

1e prijs: DEO jubileum sjaal
2e prijs: DEO mini-dress
3e prijs: DEO zonnebril

Schrijf je hier rechtstreeks in voor de DEO WK-poule
Naar startpagina