Op woensdagmiddag 3 april organiseerde voetbalvereniging DEO weer het jaarlijkse schoolvoetbalvoetbaltoernooi voor groep 3 en 4 van de basisscholen in Borculo, Geesteren, Gelselaar en Haarlo. Aan dit Jan-Willem Schepers toernooi, dat gehouden werd op het sportcomplex van v.v. DEO, deden ook dit jaar weer veel jongens en meisjes mee: wel geteld 16 teams van 8 basisscholen en zo’n 140 kinderen.
Er werd gespeeld in zeventallen op een half voetbalveld.

De winnaar van het toernooi werd Kiezel en Keischool team 2 (foto hierboven). Zij wonnen in de finale van hun schoolgenoten van Kiezel en Kei 1 met 2-0. In de troostfinale won De Voshaar uit Haarlo met 3-0 van School Noord 1. Zij werden daardoor derde en School Noord vierde.

Einduitslag Jan Willem Schepers schoolvoetbaltoernooi:
1) Kiezel en Kei school 2
2) Kiezel en Kei school 1
3) De Voshaar
4) School Noord 1

Ondanks de wat frisse woensdagmiddag vermaakten de vele aanwezige kinderen zich opperbest. Mede door het springkussen op het trainingsveld en door de aanwezigheid van enkele geoefende schminkers werd menig kindergezicht voorzien van een vrolijk figuurtje.

We willen alle vrijwilligers hartelijk bedanken voor de aanwezigheid en uiteraard alle scholen voor hun deelname aan het toernooi!
Tot volgend jaar!

COOP Borculo sponsorde toernooi
COOP Borculo sponsorde dit jaar het Jan-Willem Schepers schoolvoetbaltoernooi. Alle deelnemers ontvingen na afloop een zakje chips en tevens werd de ranja gesponsord door de supermarkt uit Borculo. Deze gulle gift werd door de jeugdige voetballertjes enthousiast ontvangen.
COOP Borculo bedankt voor de sponsoring!

(Foto’s gemaakt door Jaime Lebbink)

Kiezel en Keischool team 1 tevreden met plek 2
De Voshaar blij met derde plaats
School Noord 1 blij met de vierde plek
Chips, ranja, koeken en drinkbekertjes gesponsord door COOP Borculo