Frank Krake blijkt negen levens te hebben en is niet te kraken, dat is het wonderlijke verhaal van de rampondernemer op aangeven van Eddy van der Ley op de tweede gezamenlijke sponsoravond van de sportverenigingen uit Borculo georganiseerd bij Café Peters in Borculo.
Deze 2e avond bracht afgelopen donderdag zo’n 80 sponsoren op de been uit Borculo en omgeving. Allemaal sponsoren van de 6 deelnemende verenigingen Gymvereniging Borchlo, Korfbalvereniging Olympia’22, Volleybalvereniging Kerkemeijer Gemini, tennisclub ABTC de Wildbaan en de voetbalverenigingen DEO en Reünie geholpen door de Sport Federatie Berkelland. Waarom zou je het alleen doen terwijl je samen veel beter je sponsoren kunt bedanken!
Frank nam ons mee door zijn ondernemersleven met ups en heel veel downs, vertelde over de jaren die hij besteed aan het schrijven van boeken. Mooie aansprekende levensverhalen over wonderlijke mensen. De verenigingen en sponsoren konden in de pauze en na afloop goed netwerken en zo was iedereen tevreden over deze avond. Dit gaan we zeker nog een keer doen, met meer deelnemende verenigingen?
De foto’s werden gemaakt door Jaime Lebbink.

Eddy van de Ley (links) in gesprek met Frank Krake