Afgelopen weekend hebben de elftallen van DEO JO10 en JO11 een mooi en geslaagd DEO kamp gehad.
Vrijdag na binnenkomst werd begonnen met een patatje een snack en wat drinken. Daarna werd een parcours afgelegd  van 8 spellen. Dit had natuurlijk allemaal met voetbal te maken. Aansluitend werd er nog de 2e helft gekeken van de WK wedstrijd Spanje tegen Portugal en zagen ze allemaal een schitterende vrije trap van Ronaldo en daarmee 3-3 scoorde.
Als afsluiter van de dag hebben is er een vossenjacht gehouden in het donkere bos. Mooi avontuurlijk maar toch ook best wel een beetje spannend!
Bij terugkomst bij de kantine zijn de jongens en meiden lekker gaan slapen. NEE, NATUURLIJK NIET!
Het is DEO voetbalkamp!!! Nog vele leuke dingen gedaan tot in de late nachtelijke uurtjes.
Na een korte nachtrust van enkele uurtjes werd de 2e dag begonnen met een ontbijt. Na een lekker broodje knakworst nog even gevoetbald en gespeeld en daarna op naar de volgende activiteit. Op een prachtig idyllisch plekje bij de Slinge werden er een aantal leuke waterspellen gedaan. Ze begonen met “bootje over”. Welk team was als eerste aan de overkant van de Slinge? Het water was wel een beetje koud maar het was een leuk spel. Iets verder op kon de jeugd even later “buikschuiven”. Een lange aanloop en dan een duik op het plastic en glijden maar…….plons ….de Slinge in.
Als laatste stond touwtrekken op het programma. De kinderen tegen de leiders. Je kunt natuurlijk wel raden wie dat gewonnen heeft…..
Moe en voldaan daarna weer teruggelopen naar de kantine. Even lekker gedoucht en als allerlaatste lekker een broodje hamburger en warm vlees gegeten en nog gezellig na gekletst.

Al met al een zeer geslaagd kamp!
Iedereen bedankt en graag tot volgend jaar.

(foto’s en verslag Roderik Geltink)

|