Vrijdagavond 25 januari was weer de jaarlijkse vrijwilligersavond bij v.v. DEO. Deze avond wordt speciaal georganiseerd en aangeboden aan alle vrijwilligers die zich op en om het veld belangeloos voor v.v. DEO inzetten.
Om 20.30 uur hadden zich zo’n 90 vrijwilligers verzameld in de kantine. Voorzitter Andre Baks gaf in zijn openingswoord aan ontzettend blij te zijn dat een vereniging als v.v. DEO kan rekenen op de hulp en inzet van zoveel vrijwilligers. Dit is ook nodig om alles rond te zetten en daarbij een sluitende begroting te houden. De saamhorigheid en gezelligheid bij v.v. DEO draagt ook bij dat de vele vrijwilligers zich blijven inzetten bij DEO. Het zou wel mooi zijn dat er zich nieuwe vrijwilligers blijven aanmelden, zeker gezien de groei die de vereniging, met name bij de jeugd, heeft doorgemaakt.

Na het nuttigen van de eerste drankjes was het woord aan Tom Krooshof. Deze illusionist wist op zeer humoristische manier de aanwezigen te vermaken met zijn goocheltrucs. Bij binnenkomst had hij als ‘beveiliger’ al verschillende mensen in de maling genomen. Na een aantal leuke trucs waarin hij verschillende mensen in de kantine betrok, ging Tom de tafels langs om daar nog een aantal trucs uit te voeren: “Je zit er met je neus bovenop en toch snap je niet hoe het kan”.
Ondertussen was de snackkraam van café Kerkemeijer open gegaan en konden de mensen genieten van een lekkere warme hap.

Al met al een hele gezellige avond die tot in de kleine uurtjes duurde.
De vereniging dankt nogmaals alle vrijwilligers voor hun inzet in het afgelopen jaar en hoopt dat we volgend jaar wederom zoveel en misschien nog meer mensen mogen verwelkomen op de jaarlijkse vrijwilligersavond!