DEO 1-Bredevoort 1

vs
11 oktober 2020
Score: 6 - 0

Match Report

DEO 1 heeft afgelopen zondag met maar liefst 6-0 gewonnen van SV Bredevoort.
Hierdoor blijven de mannen Dennis Arentsen deze competitie, met de volle 12 punten uit vier wedstrijden, nog steeds ongeslagen.
In de eerste helft was het Mark Tackenkamp die 2x het net wist te vinden. Na rust was DEO helemaal op dreef en wist het via Jesper Heusinkveld, Roy Sonderen, Leroy van Veenendaal en wederom Mark Tackenkamp naar 6-0 uit te lopen.
Dit seizoen staat er een mooie mix van jeugdig talent met oudere ervaring op het veld en een voorzitter die zich vandaag niet te beroerd voelde om even kort voor kinderoppas te spelen…;-)
(Foto’s Jaime Lebbink)Artikel in de Tubantia:
DEO wil nog niets van titel weten
Het zijn andere tijden voor DEO uit Dijkhoek. Het team van de nieuwe oefenmeester Dennis Arentsen staat glorieus bovenaan met de volle buit uit vier wedstrijden.
Een tegenstander als Bredevoort, waar men in het verleden veel moeite mee had, werd zondag met liefst 6-0 opzij gezet. ‘Good-old’ Mark Tackenkamp nam liefst drie doelpunten voor zijn rekening. De coach had een prima voetballend elftal gezien.
,,De ploeg is volop in ontwikkeling en dat vertaald zich in resultaat. Er is vertrouwen en het geheel is goed op elkaar afgestemd. Vergeleken bij het vorig seizoen is het elftal op 4/5 plaatsen gewijzigd. Er zijn jonge spelers ingepast en enkele nieuwe spelers bijgekomen. Alles valt op z’n plek. Ook vandaag hebben we een puike partij afgeleverd.” Van een titel wil Arentsen nog niets weten. ,,Kom op zeg, we zijn pas vier wedstrijden op gang. Het gaat geweldig en dat willen we zo houden. Het betekent ook dat de club een boost krijgt’’.

DEO

Positie Goals Assists Yellow Cards Red Cards
 0000

Bredevoort 1

Positie Goals Assists Yellow Cards Red Cards
 0000