Na jongste jeugd vorige week vandaag JO13 aan de beurt
“Bij DEO ontspint zich een ware voetbaltempel in de Dijkhoek. We hebben momenteel goud in handen”.
Zeer mooie woorden van hoofd jeugdopleidingen Marcel Platje vanmorgen na de tweede DEO voetbalclinic voor de jongens en meiden van O13. Na het succes van vorige week waren deze zaterdag ruim 65 enthousiaste leeftijdsgenoten aanwezig om allerlei afwisselende oefeningen van de voetbal clinic te ondergaan. Dat is precies het doel van Platje. De jeugd in iedere leeftijdscategorie steeds weer nieuw spelaanbod bieden zodat ze week bij week een beetje beter worden.
Wederom een zeer geslaagde ochtend waar Marcel afsloot met de woorden: “Met al zijn vrijwilligers en vele afwisselende activiteiten ademt de Dijkhoek momenteel voetbal!”

Oorspronkelijk nieuwsbericht:
Eerste DEO voetbalclinic groot succes!
Zeer mooi om te zien hoe bereidwillig en fanatiek DEO JO19 afgelopen zaterdag meehielp met de organisatie van de eerste DEO voetbalclinic voor de allerjongsten van de vereniging (minipups, JO7 t/m JO9).
Ook dat is DEO; voor en met elkaar!
Daarnaast hadden zich ook nog een tiental potentiële nieuwe leden aangemeld via Sjors Sportief.
Trainer en hoofd jeugdopleidingen Platje had zijn JO19 jongens gevraagd te assisteren bij de verschillende oefenvormen, uitgezet op het hoofdveld in specifieke spelvaardigheden. De deelnemende jeugd genoot er zichtbaar van! Als afsluiter lekkere ranja en een DEO clublied!

Klik hier voor de link naar het gezongen lied.
(Voor de meezingers, hier de songtekst:)
“Kom hier al vele jaren!
met vrienden aan mijn zij.
DEO is mijn cluppie,
die sta ik altijd bij.
Ja ook in slechte tijden,
zal ik hier altijd staan.
DEO is mijn cluppie,
ook al staan we onderaaaan.
Alleeealleeealleee”

(foto’s Nando Ernst)

Clinic voor JO10-JO12
Na de allerjongsten in de vroege ochtend waren later op de zaterdag ook JO10 t/m JO12 aan de beurt voor de DEO voetbalclinic. Marcel Platje had ook voor deze fanatiekelingen samen met JO19 en enkele jeugdtrainers een gevarieerde training uitgezet. Ruim 50 speelsters en spelers genoten er ontzettend van.
Volgende week is de jeugd van O13 nog aan de beurt om deze voetbalclinic te ondergaan.
(foto’s Michiel Koopman)