Update zaterdag 14 september 2019:
Het was een drukte van belang vandaag in de kantine van v.v. DEO. Meer dan 225 leden, zowel jeugd als volwassenen, werden op de foto gezet voor de aankomende merchandise actie bij de Coop borculo.
Ook initiatiefnemer Nick Veldhuis, manager bij de COOP, en zijn zoons werden vandaag in het rood-wit-blauw op de foto gezet.
Op naar de spaaractie vanaf 12 oktober a.s.!

Siem Veldhuis één van 225 die poseerde voor de foto

Oorspronkelijk nieuwbericht:
Samen met Coop Borculo gaan we een unieke spaaractie opzetten. En het mooie is: met deze actie steunen we onze clubkas.

Wat gaan we doen:

• we gaan van iedere speler echt een unieke spelersfoto maken
• iedere speler krijgt vervolgens een eigen online-fanshop waarin allerlei leuke v.v. DEO-fanartikelen met de eigen spelersfoto verkrijgbaar zijn
• een bidon, poster, showergel, broodtrommel, telefoonhoesje etc.. Zie de foto voor meer producten!
• bij Coop Borculo kun je vervolgens sparen voor gratis fanartikelen: bij iedere € 10,- boodschappen krijg je een zegel. Deze zegels kun je vervolgens in je eigen fanshop verzilveren en daarmee dus sparen voor je eigen fanartikelen. Natuurlijk kun je ook zegels sparen voor je kleinkind, buurjongen of familielid
• naast leuke artikelen met de spelersfoto zijn er ook artikelen met alleen het v.v. DEO-logo; kortom voor ieder wat wils!
• per verzilverde zegel in je fanshop vloeit direct een bijdrage in de clubkas van v.v. DEO!

  • In het volgende filmpje nog wat uitleg voor de leden over deze leuke ClubFund actie!
    KLIK HIER voor de trailer.

Goed om te weten:

• op alle artikelen zal het logo van v.v. DEO gedrukt worden;
• de Coop Borculo ClubFund-actie start 12-10-2019;

Fotografie:

Maar eerst de fotografie! Aankomende zaterdag, 14 september, vindt de fotografiesessie plaats in onze kantine. Om alles gestructureerd te laten verlopen hebben we een schema per elftal opgesteld. Voor elk team is tijd ingeruimd om op de foto te gaan. Het schema staat hieronder vermeld. Probeer zoveel mogelijk als team tegelijk te komen, zodat de fotografie gemakkelijk verloopt! En: zorg dat je je DEO-shirt aan hebt!

We hopen uiteraard op ieders medewerking. Samen gaan we er weer een super mooie actie van maken.

Teamfoto’s:

We grijpen de gelegenheid ook gelijk aan om teamfoto’s te maken van de verschillende elftallen. Nadat de teams binnen op de foto zijn gezet voor de spaaractie, wordt er buiten ook een teamfoto gemaakt door Jaime Lebbink voor de website. Wil je, of je kind, niet op (social) media, dan graag ook niet op de teamfoto.