Daar waar de jeugd snerttraining vorige week nog werd afgelast door het slechte winterweer ging de laatste training voor de winterstop voor senioren en de dames op donderdag 21 december wel door.

Het bestuur zorgde ervoor dat er deze avond na afloop, in samenwerking met buitencentrum Kerkemeijer, een lekkere pan erwtensoep klaar stond.
Deze avond was dus bedoeld voor zowel alle seniorenteams als Dames 1 en 2 die gemixt in toernooiverband enkele fanatieke partijtjes tegen elkaar voetbalden.

Voorzitter Andre Baks maakte na afloop bekend dat de hoofdtrainer van DEO 1, Christian Diepenbroek, voor 1 seizoen heeft bijgetekend. Dit geldt ook voor de trainer van DEO 2 Erwin Weenk en alle DEO jeugdtrainers.  Zij allen zullen dus ook in seizoen 2018/2019 weer voor hun betreffende team de ‘eindverantwoordelijke’ zijn.
Helaas moest Baks melden dat de trainer van de DEO dames, Peter Giesen, aan het eind van het seizoen stopt bij DEO. Hij gaat zijn trainerscarrière elders voortzetten.
Tevens feliciteerde voorzitter Baks alle najaarskampioenen bij de jeugdafdeling, DEO MO15, DEO JO9-3 en DEO JO11-3! Een welverdiend applaus klonk in de kantine.

Bert Ribbers reikte daarna namens sponsor Buitencentrum Kerkemeijer het puntengeld uit aan de aanvoerders van de senioren en de dames teams.

(meer foto’s gemaakt door Jaime Lebbink klik hier)