DEO begon de wedstrijd tegen Haarlo voortvarend. In tegenstelling tot de voorgaande wedstrijden nam DEO het initiatief en wist het goede kansen te creëren. Mark Tackenkamp schoot op de paal en de inzet van Leroy van Veenendaal werd nog door de keeper van Haarlo gered. Daarna ging het hard, Dennis Brandt kwam door op rechts gaf een voorzet die door Tackenkamp werd opgepikt, vervolgens gaf hij voor op Eduard Graaskamp en hij wist bij de tweede paal de 1-0 te maken.
Kort daarna werd het 2-0 doordat van Veenendaal een hoekschop in één keer in het doel van Haarlo wist te trappen en binnen het kwartier maakte Graaskamp er 3-0 van wat ook de ruststand was.

De tweede helft was net begonnen of Graaskamp wist met zijn derde goal uit een voorzet van van Veenendaal de 4-0 te maken. Tackenkamp scoorde iets later de 5-0 na een goede actie waar hij de verdedigers en de keeper van Haarlo het bos in stuurde. Daarna verslapte de concentratie bij DEO en wist Haarlo alsnog de 5-1 en de 5-2 op het scorebord te krijgen waarmee zij hun eer enigszins wisten te redden. Het slotakkoord was dan toch voor DEO want Graaskamp wist met zijn vierde treffer van de middag de eindstand 6-2 op het bord te krijgen.
Hiermee zijn de eerste 3 punten van dit seizoen een feit.

De jongens van Reunie 1 waren vrij en kwamen o.a. oud teamgenoot Bram Meulenveld (keeper DEO) aanmoedigen