Het team DEO JO17 gaat volgend jaar April naar Praag voor een internationaal toernooi. Afgelopen zaterdag organiseerden ze een gezellig feestavond. Hiermee probeerden ze zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het verblijf in Tsjechië.
De jongens hadden de afgelopen maanden al meerdere klussen gedaan om geld in te zamelen.
Op de feestavond werd er een loterij georganiseerd met leuke prijzen, beschikbaar gesteld door bijna de voltallige Borculose middenstand.
De jongens willen dan ook graag iedereen bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt. Vooral de loterij sponsoren, zonder hen was dit niet gelukt. Dick meilink mode, Jan Horstman Foto en Video, Welkoop Borculo, Bakkerij Nollen, Bakkerij Liebrand, TDC de Mors, Bakker Jos , Blokker Borculo, Keurslagerij Rexwinkel, Slagerij Henk, CIGO Esther, Bloemuniek , Bloemenatelier Han Fokkink, Schoonheidssalon Belezza, Barink Wonen & Zo, Bart Toon Hoeksteen, Lunchroom de Heerlijkheid, Intersport Borculo, zuss&n, Schuppert Mode, Groentenspeciaalzaak liebrand, Coop borculo, Buitencentrum Kerkemeijer Borculo, v.v. DEO , Bewustwinkelen.nl. zonder jullie was het niet gelukt!!
Alex Menger voor het licht en geluid. Zonder dat was het feest niet door gegaan!!
Verder iedereen bedankt die de jongens hebben gesteund met klussen die ze mochten doen.
Jaime Lebbink, voor de prachtige foto’s.

Praag is voor dit team weer een stapje dichterbij!!