UPDATE:
Met een welverdiende 3e plaats in de zondagpoule heeft DEO JO17 het voetbalweekend in Praag afgesloten. Een fraaie medaille als aandenken aan deze goede prestatie. Topscorer bij DEO was Teun Philippens met 2 goals. 
Er werd na het toernooi nog een bezoek gebracht aan een thuiswedstrijd van Spartak Praag.
Al met al een geweldige internationale voetbal ervaring!

EERDER NIEUWSBERICHT:
De jongens van DEO JO17 gaan komend weekend naar Tsjechië om daar deel te nemen aan de Golden City cup in Praag op 20 en 21 april.
Ieder jaar melden zich daar jeugd teams uit heel Europa, 10 nationaliteiten is geen uitzondering. Zij komen voor het voetbal maar natuurlijk ook om even de sfeer te beleven in het prachtige, historische centrum, het schilderachtig Europa van vroeger.
Het hele seizoen zijn er door de jongens van trainer Marcel Platje klussen gedaan om zo geld in te zamelen voor deelname aan dit internationale toernooi.
Zo is er menig heg in de tuin geknipt, zijn er pruimen geplukt, leibomen gesnoeid en zijn ze druk bezig geweest tijdens een springkussenfestival. Als klap op de vuurpijl werd er in december ook een heuse feestavond in de kantine georganiseerd met een grote loterij.
Dankzij veel eigen arbeid en een stukje sponsoring werd het uiteindelijke streefbedrag gerealiseerd!
Aanstaande vrijdag om 06.00 uur vertrekt de bus, waar DEO JO17 zich kan gaan voorbereiden op de 2 wedstrijden die ze op zaterdag gaan spelen in de poule. Wat zal het ze daar in Praag gaan brengen?

Namens het jeugdbestuur en alle leden van v.v. DEO wensen we jullie heel veel succes!

Meer informatie over het toernooi klik hier