De drie topverkopers van de DEO eieractie hebben vandaag hun gewonnen lekkernij in ontvangst genomen. Tijs Emaus, Thijs Hietbrink en Sven Horstman waren er maar wat blij mee. Namens DEO bedankt voor jullie inzet!
Daarnaast nogmaals een speciaal woord van dank aan Nick Veldhuis van de Coop borculo waar in de supermarkt afgelopen weekend ook nog ruim 100 doosjes eieren voor DEO zijn verkocht!

Tijs Emaus
Thijs Hietbrink
Sven Horstman


Update 18 oktober:
De DEO eieractie ‘corona-stijl’ zit er nagenoeg op.
Alleen vandaag, zondag 18 oktober, kun je bij Coop borculo in de supermarkt nog DEO eieren kopen.
Met trots kunnen we zeggen dat, ondanks dat er geen huis-aan-huis verkoop mogelijk was, we met zijn allen ruim 12.000 eieren hebben verkocht! Dat is een groot compliment waard aan alle DEO eierverkopers. De drie topverkopers onder de DEO (jeugd) leden waren Thijs Hietbrink, Tijs Emaus en Sven Horstman. Alle drie wisten ze rond de 30 doosjes eieren per persoon te verkopen! Zij krijgen vandaag bericht en zullen morgen een leuk prijsje ontvangen!
Nogmaals hartelijk dank aan iedereen, zowel de verkopers als de kopers, die deze editie van de DEO eieractie tot een groot succes hebben gemaakt!


Update 15 oktober:
De komende tijd komen we helaas op het veld weinig in actie, maar achter de schermen kun je voor DEO wel in actie komen. Want als je onverhoopt vergeten bent eieren te bestellen bij een DEO lid kun je vanaf vandaag 3 dagen lang bij supermarkt Coop borculo ook nog DEO eieren aanschaffen. Filiaalhouder en tevens DEO lid Nick Veldhuis van de COOP heeft speciaal voor onze vereniging dit weekend een reclamedisplay in de supermarkt ingericht ter promotie van de overheerlijke eieren van Wegdam. Alle opbrengsten van deze eierverkoop komen ten goede aan de jeugdafdeling van DEO! Namens DEO willen we Nick en alle kopers dan ook alvast heel hartelijk danken!


Update: 12 oktober 2020 Afhaaltijden DEO eieractie bekend
Hier nog een laatste bericht omtrent de eieractie welke gedeeld kan worden in de team-apps:
De verkochte eieren op jullie bestelformulier kunnen worden afgehaald op de volgende dagen en tijden:
-donderdag 15 oktober van 18:30 – 21:30 uur.
-vrijdag 16 oktober van 19:30 – 21:00 uur.
-zaterdag 17 oktober van 10:00 – 13:00 uur.

Tel alvast even het totaal verkochte aantal doosjes eieren op en vergeet je bestelformulier niet mee te nemen. Neem een (boodschappen) tas/krat en je pinpas mee!

Er is een speciale looproute welke wordt aangegeven, via de ingang kantine naar binnen en eruit via de deuren bij de tafeltennis tafel. Bij binnenkomst in de kantine vragen we je je handen te desinfecteren en een mondkapje te dragen tijdens het afhalen van de eieren.

Na zaterdag zullen wij ook bekend maken wie van ons de meeste eieren heeft verkocht.
Alvast bedankt voor de genomen moeite.

Met vriendelijke groeten,

Raban Ernst
Jeugdbestuur v.v. DEO
06-14846244 / [email protected]

Update: 6 oktober 2020
De traditionele “DEO eieractie” huis-aan-huis verkoop kon dus door corona helaas niet doorgaan voor Pasen. In plaats daarvan zijn alle actief spelende leden nu de komende 2 weken in hun eigen netwerk aan het proberen minimaal 6 doosje eieren (á €3,50 per tien) aan de man te brengen.
En dat gaat bij sommige leden al meer dan voortvarend…. (zie hieronder)
DEO verkopers, in het kort: wat te doen
1. Informeer je familie, vrienden, buren, bekenden bijv. per app
2. Noteer de verkochte doosjes (evt. op het bestelformulier)
3. Stuur ze een Tikkie (betaalverzoek) of ontvang het geld contant.
4. Kom op 15/16/17 oktober naar v.v. DEO om de verkochte eieren op te halen en te betalen (contactloos)


Oorspronkelijk nieuwsbericht:
Begin april kon helaas onze jaarlijkse eieractie niet doorgaan wegens Corona. Wij hebben toen besloten om de jeugdactie door te schuiven naar later in het jaar en wel op 15-16-17 oktober. Maar doordat COVID-19 nog steeds niet onder controle is hebben wij als commissie besloten de eieractie dit jaar in een ander jasje te steken.

Geen huis-aan-huis actie maar alle v.v. DEO-leden die zelf persoonlijk via social media, whatsapp groepen, onder vrienden/bekenden/buren (je eigen netwerk) de eieren proberen te verkopen. Dit leek ons de beste en meest verantwoorde manier. En op deze manier kunnen wij onze vereniging toch een steuntje in de rug bieden. Want als ieder actief lid minimaal 6 doosjes eieren verkoopt dan zouden wij al een ontzettend mooi bedrag voor onze jeugdafdeling binnen kunnen halen.

Wij willen jullie daarom ook vragen om; familie, vrienden, buren, collega’s en/of andere bekenden te informeren over de aanstaande DEO eieractie en vragen of ze eieren zouden willen kopen. De opbrengst gaat volledig naar onze jeugdafdeling waarvan bijv. ballen, hesjes en andere materialen van worden bekostigd, maar waarvan bijvoorbeeld ook nevenactiviteiten worden georganiseerd !
Prijs per doosje: €3,50 (10 eieren)

Wie wint het ‘gouden ei’ en verkoopt het meest?

Wij hopen natuurlijk dat iedereen zoveel mogelijk doosjes met eieren weet te verkopen maar voor de drie leden die de meeste eieren weten te verkopen hebben we nog een mooie prijs in petto! Extra reden dus om iedereen in je eigen omgeving super enthousiast te maken. (De nummers 1, 2 en 3 met de meest verkochte eieren vallen dus in de prijzen.)

Praktische zaken:
Noteer je verkopen op het bestelformulier (zie hieronder) en kom donderdag, vrijdag of zaterdag 15, 16 en 17 oktober 2020, exacte ophaaltijd volgt, eventueel met je vader/moeder, bij v.v. DEO om de eieren van je lijst op te halen en contactloos af te rekenen. Daarna kun je op eigen gelegenheid de eieren bij jouw kopers langsbrengen.

Verder vinden jullie hieronder een voorbeeld tekst welke gedeeld kan worden in de verschillende apps en welke uw zoon/dochter bijvoorbeeld bij uw buren door de brievenbus kan doen.

Daarnaast zal ook supermarkt de COOP in het weekend van 16-18 oktober de v.v. DEO eieren verkopen in de winkel. Bij de Albert Heijn gaat in de maanden November en December het statiegeld van de flessen (welke je kan doneren) naar de jeugdafdeling van v.v. DEO. Hier zijn wij ontzettend blij mee!

Mochten er nog vragen en/of onduidelijkheden zijn dan staan wij jullie graag te woord.

Namens het jeugdbestuur van v.v. DEO,
Wim Markink en Raban Ernst
Mail: [email protected] Mobiel: +31 6 14846244

(LET OP: Afrekenen bij DEO geschiedt contactloos en vergeet ook niet om een boodschappenkratje mee te nemen om de doosjes eieren mee terug te nemen.)  

Tekst om te delen via Whatsapp groepen, Social Media, Krantenwijk, buren in de bus etc.

Hoi….,

Mijn voetbalvereniging DEO houdt zijn jaarlijkse EIERACTIE. De opbrengst gaat volledig naar de jeugdafdeling. Daar worden bijv. ballen, hesjes en andere materialen van bekostigd. Maar er worden ook nevenactiviteiten van georganiseerd, zoals jeugdkampen en winteruitjes.
Dit jaar dus geen traditionele huis-aan-huis actie maar, door het coronavirus, is voor deze manier gekozen. Zou je de jeugdafdeling van mijn club willen ondersteunen en daar heerlijke vrije uitloop eieren van Wegdam voor terug willen kopen? Laat het mij dan a.u.b. even weten. De eieren kosten: €3,50 per doosje (10 stuks). Ik zou je eventueel een betaalverzoek kunnen toesturen. In het weekend van 16-18 oktober kom ik dan langs om ze te brengen.  

Groeten…