Ondanks de beperkte mogelijkheden tot het trainen en spelen van wedstrijden en het voeren van overleggen de afgelopen maanden, heeft het jeugdbestuur samen met de coördinatoren niet stil gezeten. Zowel de teamindeling als het invullen van ons jeugdkader was weer een behoorlijke uitdaging.

Uiteindelijk kunnen we zeggen dat we tevreden terug kunnen kijken op het resultaat, in een toch wel vreemde en hectische ‘corona’ periode.
De vacatures voor trainers MO17-1 en JO13-1 hebben we bijvoorbeeld kunnen invullen.

Roy Tammel hebben we vastgelegd als trainer/coach van MO17-1, daarnaast zal hij zich ook richten op de MO15-1. Roy is al jarenlang als trainer in de regio actief geweest voor zowel de jeugd als senioren, bij o.a. VIOS Beltrum, Witkampers en Longa.

Roy Tammel

Mitchell Zonneveld gaat vanaf volgend seizoen de JO13-1 trainen en coachen. Deze jonge trainer heeft al enkele jaren ervaring opgedaan bij v.v. Ruurlo. Zijn enthousiasme en gedrevenheid zal voor deze groep zeker aanstekelijk gaan werken.

Mitchell Zonneveld

Beide trainers zien dat er binnen onze vereniging veel potentie bij de jeugd is en dat er voldoende mogelijkheden zijn om dit samen met ons verder te ontwikkelen.

Daarnaast hebben we ook meerdere nieuwe (en terugkerende) DEO- mensen gevonden die ons kader verder komen aanvullen en versterken.

De afgelopen weken is er van alles gebeurt rondom onze jeugdafdeling, waarin de focus vooral lag om het volgende seizoen goed voorbereid te beginnen.
Er zijn gesprekken gevoerd over de samenwerking in het meidenvoetbal met GSV’63/Rëunie. Over de laatste afstemmingen zijn we nog mee bezig, hierover volgt binnenkort meer informatie.

Kortom weer mooie ontwikkelingen binnen onze vereniging!

Groeten namens jeugdbestuur vv DEO

Logo vvDEO email