v.v. DEO begint het nieuwe seizoen met 535 leden, waarvan 435 spelende leden, 50 niet spelende leden en 50 donateurs. In totaal zijn er 29 teams waarvan 4 seniorenelftallen, 2 dameselftallen, 1 dames 7-tal, 2 heren 7-tallen en 20 jeugdteams.

Het eerste elftal van v.v. DEO speelt dit seizoen weer in de 5de klasse van het amateurvoetbal en staat onder leiding van coach Christian Diepenbroek. Andre Baks en Eddo Greben zijn de leiders van dit eerste team.
Het tweede elftal speelt 5de klasse en staat dit seizoen onder leiding van Jan Eshuis en Jan Mesland. Erwin Weenk is de trainer en Jeffrey Meijer is de vaste grensrechter.

Het derde elftal komt uit in de 7de klasse en staat onder leiding van Erwin Markerink. Het vierde elftal komt ook uit in de 7de klasse en staat onder leiding van Andre van Ooijen.

Onze 2 dames teams spelen in de 4e (Dames 1) en 5e klasse (Dames 2) en hebben Peter Giesen als trainer. Gerrit Lubberding is de leider van dames 1 en Ivo Garritsen is de leider van dames 2.
Danielle Kerkemeijer is assistent grensrechter bij Dames 2.
Het dames 7-tal speelt in de Scholder-an-Scholder 25+ competitie en hebben Danielle Tackenkamp als coach.
De 2 heren 7-tallen spelen in de 35+ competitie en hebben Bas Dibbelink en Ronald Schutte als leider.

Speeldag van de jeugd is op zaterdag en die van de senioren op zondag.

Sportpark Dijkhoek omvat 4 velden, het hoofdveld waar onder andere het eerste elftal haar wedstrijden op speelt, het tweede veld dat voorzien is van veldverlichting, een derde veld voor de minipups, F- en E-pupillen en een trainingsveld.

sportpark dijkhoek

Het tenue van v.v. DEO bestaat uit een rood-wit-blauw shirt, wit broekje en blauwe sokken.

Kernwaarden en identiteit v.v. DEO
De KNVB maakte in 2017 een mooi interview  met onze oud voorzitter Koen Kornegoor over de kernwaarden en identiteit van DEO.

Sportpark Dijkhoek
Platvoetsdijk 8
7271 NG Borculo
Tel.nr: 0545-274280

Email:  info@vvdeo.nl
Internet:  www.vvdeo.nl

Twitter: www.twitter.com/vvdeo (@vvdeo)
Facebook: www.facebook.com/Vvdeo
Instagram: www.instagram.com/vvdeo/  (vvdeo)