Hallo allemaal,

De competitie zit erop, de kampen zijn (bijna) allemaal geweest en de velden zijn inmiddels al flink onderhanden genomen. Kortom v.v. DEO is toe aan de zomerstop. Zoals gebruikelijk maken we voor de vakantie een concept- teamindeling bekend, ervan uitgaande dat alle info die wij op dit moment hebben juist is. Indien er nieuwe leden bijkomen en/of leden zijn die toch gaan stoppen, betekent dit dat er wellicht verschuivingen nodig zijn.
Zie voor het concept van de teamindeling de link elders op de voorpagina van de DEO website.

Voor de teams JO17 t/m JO13 hebben we nu een startindeling gemaakt, na de voorbereiding (trainingen, oefen- bekerwedstrijden) zal er een definitieve indeling worden gemaakt door de trainers in overleg met de spelers.

Zoals je zult zien zijn er nog enkele vacatures op dit moment.  Vandaar hierbij de vraag, van ons aan jullie, om met ons mee te denken hoe we deze plaatsen kunnen invullen.  Deze plekken zien we graag ingevuld om de DEO- jeugd aan het voetballen te houden.

Als je jezelf of iemand anders geschikt vindt en ook nog bereid bent/is om onze jeugd te helpen, dan horen we dat graag!!

Indien er vragen en/of bemerkingen zijn dan horen we (coördinatoren en jeugdbestuur) dat graag. Hiervoor verwijzen wij naar ons emailadres  [email protected]

Tot slot wensen we alle spelers, ouders, leiders, trainers en supporters een fijne zonnige vakantie toe.

Tot het volgend seizoen!!

Groeten namens jeugdbestuur v.v. DEO

Logo vvDEO email