Corona protocol
UPDATE 13 november 2021

Het aantal besmettingen neemt razendsnel toe. Helaas is de overheid genoodzaakt om wederom heftige maatregelen in te stellen. De samenleving wordt weer hard geraakt en ook het amateurvoetbal. Alle amateurs, senioren en jeugdspelers, kunnen blijven voetballen, dit verandert niet. Dat is belangrijk want sporten heeft een positieve invloed op de gezondheid en weerstand.

Vanaf zaterdag 13 november 18.00 uur gelden de volgende regels (voorlopig tot 4 december 2021):

Velden, kleedkamers en toiletten
▪ Publiek is helaas niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rijouders.
▪ Een coronatoegangsbewijs (CTB) is verplicht voor alle spelers vanaf 18 jaar die gebruik maken van faciliteiten binnen op sportlocaties; kleedkamers, toiletten en de kantine.
▪ De kleedkamers en toiletten kunnen de gehele week gebruikt worden.
▪ Voor de allerjongsten is het toegestaan dat ouders helpen bij het aan- en uitkleden in de kleedkamer. Aansluitend hierop dient de ouder het sportpark direct te verlaten.

Kantine en bestuurskamer
▪ In de kantine zijn vaste zitplaatsen verplicht.
▪ De kantine moet uiterlijk om 20.00 uur sluiten, dit betekend dat uiterlijk 19.30 de laatste consumptie besteld kan worden.
▪ v.v. D.E.O. sluit de kantine op maandag t/m vrijdag. De kantine mag wel door bestuur en overig kader gebruikt worden voor bijvoorbeeld kort overleg.
▪ Op zaterdag en zondag is de kantine wel geopend. Dit doen we op aangepaste tijden, afgestemd op de thuisspelende teams.

v.v. D.E.O. blijft de CTB-controle uitvoeren bij de entree van het clubgebouw en de gang naar de kleedkamers en toiletten. Het is aan ons allen om ons goed te houden aan de opgelegde maatregelen, zodat hopelijk zo spoedig mogelijk de maatregelen weer versoepeld kunnen worden.

Met vriendelijke groet,

Hoofd- en jeugdbestuur van v.v. DEO,