Vrijdagavond 31 januari was weer de jaarlijkse vrijwilligersavond bij v.v. DEO. Deze avond wordt speciaal georganiseerd en aangeboden aan alle vrijwilligers die zich op en om het veld belangeloos voor v.v. DEO inzetten.
Om 20.00 uur hadden zich ruim 70 vrijwilligers verzameld in de kantine. Voorzitter Andre Baks gaf in zijn openingswoord aan ontzettend blij te zijn dat een vereniging als v.v. DEO kan rekenen op de hulp en inzet van zoveel vrijwilligers. Dit is ook nodig om alles rond te zetten en daarbij een sluitende begroting te houden. De saamhorigheid en gezelligheid bij v.v. DEO draagt ook bij dat de vele vrijwilligers zich blijven inzetten bij DEO. Het zou wel mooi zijn dat er zich nieuwe vrijwilligers blijven aanmelden, zeker gezien de groei die de vereniging, met name bij de jeugd, heeft doorgemaakt.

Na het nuttigen van de eerste drankjes was het woord aan Joke Pot namens de activiteitencommissie. Zij kondigde tante Annie uit Amsterdam aan (Rianne Broshuis) die voor deze avond de bingo aan elkaar praatte. Van een staande bingo tot aan de ‘platte’ horizontale bingo alsmede uiteraard de volle kaart. Er waren 20 veelal hilarische prijsjes te verdelen in de 4 rondes die er gespeeld werden.
Ondertussen konden de mensen ook nog genieten van een lekker broodje bal.

Al met al een hele gezellige avond die tot in de kleine uurtjes duurde.
De vereniging dankt nogmaals alle vrijwilligers voor hun inzet in het afgelopen jaar en hoopt dat we volgend jaar wederom zoveel en misschien nog meer mensen mogen verwelkomen op de jaarlijkse vrijwilligersavond!
(foto’s Jaime Lebbink)