Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Winteractiviteit DEO jeugd

1 februari om 09:30 - 15:30

Winteractiviteit v.v. DEO, Schuurman BZC  & sportaccommodatie ’t Timpke
Datum: 1 februari 2020
Tijd: 9.30 – 15:30 uur
De winteractiviteit van 2020 is in het leven gekomen voor het budget wat v.v. DEO altijd ter beschikking stelde om in de winter iets leuks te doen met je team.  De €5,- voor een activiteit komt dan ook te vervallen.
Wij als jeugdbestuur vonden het een leuk idee om van dat budget iets gezamenlijks voor al onze jeugdleden te organiseren en hier is deze activiteit uit voort gekomen. Het jeugdbestuur, de activiteiten commissie, Schuurman BZC en ‘t Timpke zijn al een tijdje bezig met het organiseren van deze winteractiviteit.
Wij gaan op 1 februari ’t Timpke volledig gebruiken voor onze winteractiviteit; we gaan in parcours vorm de zaal, de squashbaan en het zwembad gebruiken. Dit zal in groepen gebeuren en ook zullen de jeugdleden van BZC hier aan deelnemen (gemengd met de jeugdleden van vv DEO).
Eigenlijk zou 1 februari de eerste competitie wedstrijd zijn na de winterstop maar het jeugdbestuur heeft besloten om voor deze dag een algehele baaldag aan te vragen en deze is door de KNVB goedgekeurd.

– In de ochtend van 09.30 – 12.30 uur zal de jeugd t/m JO12 aanwezig zijn.
– In de middag van 13.00 – 15.30 uur zal de jeugd boven de JO12 aanwezig zijn.

Mocht je als ouders/verzorgers willen helpen die ochtend of middag, graag zelfs! Laat het dan even weten (mail naar [email protected]).
Uiteraard is iedereen ook van harte uitgenodigd om te komen kijken / aanmoedigen. Verdere informatie volgt natuurlijk zo spoedig mogelijk!

Gegevens

Datum:
1 februari
Tijd:
09:30 - 15:30
Website:
www.vvdeo.nl

Organisatoren

’t Timpke
Activiteitencommissie v.v. DEO
DEO jeugdafdeling
BZC

Locatie

Sportpark Dijkhoek
Platvoetsdijk 8
Borculo, 7271 NG
+ Google Maps
Telefoon:
0545-274280
Website:
www.vvdeo.nl