Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Sponsoravond

26 oktober 2017 om 19:30

Aan onze sponsoren,
Betreft: Uitnodiging 1e gezamenlijke sponsoravond Borculose sportverenigingen

Beste sponsor,

Al jaren kunnen wij als Borculose sportverenigingen rekenen op jullie steun. Daar zijn wij de sponsoren met zijn allen zeer dankbaar voor. Samen, met elkaar, de handen ineen slaan en een
avond organiseren voor alle sponsoren. Samenwerken als doel!! Dat doen we al jaren met onze sponsoren en dat gaan we deze avond ook als verenigingen en de Sport Federatie Berkelland samen doen. Onder het motto ‘wat je geeft, krijg je terug’, willen wij jullie deze keer graag wat geven!

Om die reden, willen we jullie graag uitnodigen voor een inspirerende avond. Die avond zal plaatsvinden op donderdag 26 oktober 2017.

Locatie: Buitencentrum Kerkemeijer
Tijd: 19.30 uur inloop, 20.00 uur aanvang programma
Sprekers:  Avondvoorzitter: Joost van Oostrum (burgemeester Berkelland), Carolien Tesselhof (social media), Laura de la Mar (Gastvrijheid in Bedrijf)
Borrel: 21.30 uur
Einde: 22.30 uur

Samen met elkaar hopen wij er een gezellige, inspirerende en ondernemende avond van te maken.
Uiteraard is er tijdens de borrel de mogelijkheid om te netwerken en elkaar te ontmoeten.

Zien wij jullie ook?

Om daar inzicht in te krijgen, willen we jullie vragen om je vooraf aan te melden voor de avond. Zo kunnen wij een inschatting maken van het aantal te verwachten deelnemers.
Het zou leuk zijn als je erbij bent, als je iemand mee wil nemen is dat prima. We horen graag wie er komen via het mailadres: john@sportfederatieberkelland.nl

Alvast bedankt en tot 26 oktober,

Gezamenlijke sportverenigingen Borculo,

Gegevens

Datum:
26 oktober 2017
Tijd:
19:30

Locatie

Kerkemeijer