Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Emausspektakel 2019

8 juni 2019 om 10:00 - 9 juni 2019 om 23:30

Op 8 & 9 juni 2019 is het weer zover. Het jaarlijks terugkerend Emausspektakel staat weer voor de deur. Ook dit jaar organiseert het Vrijetijdsteam Dijkhoek het sport- en muziekfestijn van de Achterhoek. Op de zaterdag en zondag zal het sportfestijn plaats vinden op de voetbalvelden van v.v. D.E.O. en het muziekfestijn op zaterdagavond bij Buitencentrum Kerkemeijer tegenover de voetbalvelden van v.v. D.E.O., op deze velden zal zondags worden afgesloten met een dj.

Het sportfestijn

Het sportfestijn bestaat uit een voetbaltoernooi op zaterdag en zondag en een volleybaltoernooi op de zondag. Bij het voetbaltoernooi zijn de teams ingedeeld in de prestatieklasse of in de recreatieklasse, bij het volleybaltoernooi bestaat dit uit een mixed poule en een dames poule. Het voet- en volleybaltoernooi zijn vooral bedoeld voor caféteams, vriendenteams, bedrijven, straten, wijkteams of families. De wedstrijden worden geleid door deskundige scheidsrechters en de gezelligheid staat hoog in het vaandel. Ook aan de kinderen is gedacht, zo staat er bijvoorbeeld een springkussen langs de sportvelden.

Het muziekfestijn

Naast het sporten overdag is het na de wedstrijden volop feest op het veld. Er zijn diverse drank en eetkraampjes aanwezig langs de velden, waardoor de feeststemming in gang kan worden gezet. Dit houden we natuurlijk vast voor de avond waar bij Buitencentrum Kerkemeijer een feestavond georganiseerd wordt. Deze zal op zaterdagavond 8 juni ingevuld worden door een DJ. Op zondag 9 juni zal het sportfestijn feestelijk worden afgesloten met een DJ op de velden bij v.v. D.E.O.

Overnachting

Tijdens dit weekend zullen vele teams overnachten op de velden bij Buitencentrum Kerkemeijer. Hier kunnen teams van vrijdag tot en met maandag terecht voor een geslaagd en gezellig weekend. Op zaterdag kan gebruik worden gemaakt van een diner buffet.

Lees voor het gebruik van de camping goed de campingreglementen door. Stichting Vrijetijdsteam Dijkhoek huurt onder bepaalde condities de velden van Kerkemeijer, ga daar ook mee om zoals dat gewenst wordt.

Opgave

Voor vragen of opgave kunt u een mail sturen naar [email protected] en u zult dan een opgavenformulier ontvangen.

Voor meer informatie kunt u t.z.t. ook terecht op onze website www.emausspektakel.nl of kijk op onze facebookpagina.

Het toernooi kan vol raken, we verzoeken u dan ook om z.s.m. op te geven, want er word geselecteerd naar volgorde van opgave.

Met vriendelijke groeten en tot op het Emausspektakel op 8 & 9 juni 2019,

Vrijetijdsteam Dijkhoek

Gegevens

Begin:
8 juni 2019 om 10:00
Einde:
9 juni 2019 om 23:30
Site:
www.emausspektakel.nl

Organisator

Vrijetijdsteam Dijkhoek
E-mail:
emausopgave@dijkhoek.nl
Site:
www.emausspektakel.nl

Locatie

Sportpark Dijkhoek
Platvoetsdijk 8
Borculo, 7271 NG
+ Google Maps
Telefoon:
0545-274280
Site:
www.vvdeo.nl